Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a párom ?

Figyelt kérdés

Szóval megismertem egy lányt októberbe , aztán össze is jöttünk , tök happiness volt minden nagyjából úgy karácsonyig .

Úgy volt ,hogy együtt karácsonyozunk aztán karácsony előtt 2 nappal offolta,de kérdezte jó -e így ?! mondtam persze, azóta tök megváltozott.

Hozzáteszem karácsonykor nem is beszéltünk , mert írta ,hogy most az üzenettel kell beérnem .

Na mindegy ez a kisebbik része a dolognak.

JÖn egy ilyen kattanása és akkor elküld , mert egyedül kell lennie így tud töltődni stb...

Már egy párszor vissza is kérte a lakáskulcsát tőlem .

Aztán mindig vannak ilyen kirohanásai.

Most pl ,hogy neki se virág nem kell semmi csak szarjam le őt .

MErt szerdán összebalhézott velem mert ő is a konyhába volt meg én is és ,hogy így neki kicsi a tér mert megfojtom .

Mondom ok .

Aztán akkor az lett belőle ,hogy szombaton-vasárnap -hétfőn ne aludjunk együtt , majd kedden talán.

Szex az egy hulladék vele ,előre meg kell beszélni mindig.

ÉS akkor ez még mindig a kissebbik része ,haverommal romantikusabb üzeneteket váltok mint vele , kb mintha egy haverommal beszélnék .

Ő azt mondja ,hogy náluk nem volt divat a családba ,hogy érzelmeket fejjezzenek ki ezért ő se tud .

S , ez még mindig ilyen apróbb része a dolgoknak .

Minden reggel írok neki egy üzit ,ha ott vagyok akkor az asztalra kézzel ,vagy sms , de eddig egy köszönöm nem jött.

Régebben mindig vittem virágot, főztem mire hazaért már ez sem , észre sem veszi .

Most elhoztam a cuccaim nagy részét tőle , fel se tűnt neki szerintem.

Folyamatos vitáink vannak az érzelmekből ,hogy nem kommunikál , már meguntam és elfáradtam érzelmileg .

Ha felhozom neki ideges lesz , ha nem akkor látja valami bajom van.

Minap a konyhába ültünk és azt mondta fusztrálja ,hogy a térben vagyok én is mert most ideges , úgyhogy vagy menjek haza , vagy menjek át egy másik helyiségbe ( WTF? ) ,múltkor reggel "morgenmuffelen" kelt állítólag ,úgyhogy szimplán elküldött , aztán vissza hívott ,hogy ne haragudjak de ő ilyen.

Általában le se lehet szakítani a kezéből a telefont , pedig úgy indultunk neki ,hogy egymás mellett semmi ilyesmi nincs , ez remekül működött is ,karácsonyig . Aztán igazából már napközbe se nagyon ír .

Mondtam neki inkább beszéljünk telefonon 2 percet mint messengeren szenvedjünk , ő nem tud hívni , inkább messengeren beszélgetne .

Oké , akkor marad a messenger , de nem írok neki akkor már kérdezi ,hogy mi bajom van,hogy nem írok már nem akarok kommunikálni vele .

Szintén másik vitakor jött fel ,hogy ő már nem tudja letenni a telefont , 30 éves már hova változzon ?

3 hónapja vagyunk együtt egyébként , szerintem életem legszarabb 3 hónapját éltem meg valaki mellett , pedig én sem ma kezdtem.

Van megoldás erre?

Én 29/F ő 30/N

febr. 9. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megoldás? Igen. Szakítani kell.
febr. 10. 00:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert fogyatékos,egy percig sem kéne ilyen H.P....
febr. 10. 00:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Total egyerrtelmu, hogy ez a no nem szeret teged, csak pup vagy a hatan. Vigyazz, nehogy terhes legyen, szerintem kb csak ennyire tart. Krva konnyu azzal takarozni, hogy 30 evesen mar nem valtozik, de minden akaras es elhatarozas kerdese.
febr. 10. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem sokkal jobban érdekel, hogy tényleg ennyire kell a p...na? :D
febr. 10. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!