Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lehet még életképes kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aruka kérdése:

Ez lehet még életképes kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit hosszu lesz, bocsi-

Az a helyzet, hogy van 1srac [23], akivel kb 5-6honapja se veled-se nelkuled kapcsolatban vagyok,es szeretnek vegre tisztan latni, es eldonteni, mit szeretnek.

Ami jo ebben az az, hogy amikor lelki tamaszra van szuksegem, ott van maximalisan, es ugy kepes megerteni, ahogy senki, ugy figyel ram, hogy nekem a leheto legjobb legyen. Sosem szegyenit meg, nem gunyol ki, es nem bant a hianyossagaim miatt.

A szexben turelmes, nagyon ritkan erzem azt, hogy nyomast helyezne ram a vagyaival. Persze, elofordul, mert kisebb a libidom altalaban, mint neki. De szeretem vele.. altalaban jo vele..

Nagyon intelligens, es felnezek ra, azt erzem, mellette a jeg hatan is meg tudnek elni, mert megoldana barmilyen nehez helyzetet.. Nagyon ferfiasnak talalom.

Neha azt erzem, szerelmes vagyok, es olyankor boldognak erzem magam mellette.

Nagyon keves idot toltunk egyutt, szinte mindig este/ejszaka jon at hozzam, vagy en megyek hozza. Nincsenek nagyon kozos programok, tervezni sem tervez velem, azt mondja, nem tudja elkepzelni velem a jovojet. Rengeteget veszekedunk, nagyon sokszor megbantjuk egymast, es teljesen mas a gondolkodasmodunk, ami miatt folytonosak a felreertesek.

Az egyik jo baratja egy lany, akit elmondta- vonzonak tart. Ezen persze probalok tullendulni, de van bennem egy feltekenyseg, es amikor megkertem- a leheto legudvariasabban, es nekem is kellemetlen volt- hogy had olvassak bele az uzenetvaltasokba- orultnek nevezett, azt mondta, tudtaval nem is vagyunk egyutt stb.. nagyon megbantott, es nem volt megnyugtato a reakcioja..

Ez azota is nyugtalanit..

Alig ir/keres akkor, amikor tavol vagyunk egymastol,pedig nekem lenne ra igenyem..

Azt is ki kellett harcolnom, hogy kerdezzen felolem, amikor beszelgetunk, es ne csak az o monologjarol szoljon, ami mar egy ido utan faraszto nekem..

Lehetne hosszabb is, de most probaltam kicsit vazolni a jo/rossz erzest, oldalt is az en megeleseimbol.. koszonom, ha elolvasod, es ha kapok valami gondolatebresztot toled.

24/N

tegnap 20:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Te belezúgtál, ő csak szexet akar. Ebből te már nem jöhetsz ki jól, szakíts, mielőtt még jobban sérülsz:)
tegnap 20:18
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom! Te egyértelműen kötődsz ehhez a széltolóhoz, ő viszont konkrétan széjjel aláz, és szadista módon. Keress lelkileg támogató barátokat, és lépj ki ebből az iszonyatból.
tegnap 20:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon keves idot toltunk egyutt, szinte mindig este/ejszaka jon at hozzam, vagy en megyek hozza. Nincsenek nagyon kozos programok, tervezni sem tervez velem, azt mondja, nem tudja elkepzelni velem a jovojet."

"Alig ir/keres akkor, amikor tavol vagyunk egymastol,pedig nekem lenne ra igenyem..

Azt is ki kellett harcolnom, hogy kerdezzen felolem, amikor beszelgetunk, es ne csak az o monologjarol szoljon"

Sajnálom, de ez alapján ő csak kihasznál téged szexre. Őszintén nem tudom, hogy milyen közös jövőről álmodozol... Ez így egy nagy önbecsapás.

De adok egy segítő mondatot: "Ha szeretnek, azt érzed. Ha nem tudod, hogy mi van, akkor meg nem szeretnek." Ennyi.

De ha tisztán akarsz látni, akkor mondd neki azt, hogy szeretnél szintet lépni és elköteleződni, felvállalni a kapcsolatot! Erre 99% veszi is majd a nyúlcipőt, de neked az lesz a legjobb! :)

Fiatal vagy, biztosan találsz egy rendes, normális fiút is!

tegnap 20:39
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, hogy miért van veled. Ha csak annyi hogy jól érzi magát veled, az azt jelenti, hogy helyetted bàrki mással is lehetne, nem a te személyed a fontos.
tegnap 20:45
 5/17 A kérdező kommentje:

Eloszor is koszonom a valaszaitokat!

Nem szeretnem becsapni magam, termeszetesen, de nem hiszem, hogy csak szexre kellenek neki.. Marmint ahhoz csak talalna maganak akarkit nem? Velem rengeteget vitatkozik, probal valtoztatni 1-2dolgon, ahogy tud.. Minek harcolna velem annyit? Oszinten.. mar elkuldtem ot parszor, csak olyankor meg mindig elbizonytalanit, es nem tudom meglepni igazan.

Azt mondja, szeret engem.

A kapcsolat felvallalasa alatt mit ertesz kedves valaszolo? Mutasson be a rokonoknak, ilyesmik?

tegnap 20:49
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy szeret! Lábtörlőnek tart!
tegnap 20:52
 7/17 A kérdező kommentje:
4-es valaszolo: Mi lenne az a valasz, ami alapjan azt gondolnad, tenyleg szeret az illeto?
tegnap 20:55
 8/17 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: abból ha konkrétan az én személyes tulajdonságaimat szereti bennem.
tegnap 20:59
 9/17 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom a tanacsot, ra fogok kerdezni. :)
tegnap 21:04
 10/17 anonim ***** válasza:
Szivesen.
tegnap 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!