Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez lehet még életképes kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aruka kérdése:

Ez lehet még életképes kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit hosszu lesz, bocsi-

Az a helyzet, hogy van 1srac [23], akivel kb 5-6honapja se veled-se nelkuled kapcsolatban vagyok,es szeretnek vegre tisztan latni, es eldonteni, mit szeretnek.

Ami jo ebben az az, hogy amikor lelki tamaszra van szuksegem, ott van maximalisan, es ugy kepes megerteni, ahogy senki, ugy figyel ram, hogy nekem a leheto legjobb legyen. Sosem szegyenit meg, nem gunyol ki, es nem bant a hianyossagaim miatt.

A szexben turelmes, nagyon ritkan erzem azt, hogy nyomast helyezne ram a vagyaival. Persze, elofordul, mert kisebb a libidom altalaban, mint neki. De szeretem vele.. altalaban jo vele..

Nagyon intelligens, es felnezek ra, azt erzem, mellette a jeg hatan is meg tudnek elni, mert megoldana barmilyen nehez helyzetet.. Nagyon ferfiasnak talalom.

Neha azt erzem, szerelmes vagyok, es olyankor boldognak erzem magam mellette.

Nagyon keves idot toltunk egyutt, szinte mindig este/ejszaka jon at hozzam, vagy en megyek hozza. Nincsenek nagyon kozos programok, tervezni sem tervez velem, azt mondja, nem tudja elkepzelni velem a jovojet. Rengeteget veszekedunk, nagyon sokszor megbantjuk egymast, es teljesen mas a gondolkodasmodunk, ami miatt folytonosak a felreertesek.

Az egyik jo baratja egy lany, akit elmondta- vonzonak tart. Ezen persze probalok tullendulni, de van bennem egy feltekenyseg, es amikor megkertem- a leheto legudvariasabban, es nekem is kellemetlen volt- hogy had olvassak bele az uzenetvaltasokba- orultnek nevezett, azt mondta, tudtaval nem is vagyunk egyutt stb.. nagyon megbantott, es nem volt megnyugtato a reakcioja..

Ez azota is nyugtalanit..

Alig ir/keres akkor, amikor tavol vagyunk egymastol,pedig nekem lenne ra igenyem..

Azt is ki kellett harcolnom, hogy kerdezzen felolem, amikor beszelgetunk, es ne csak az o monologjarol szoljon, ami mar egy ido utan faraszto nekem..

Lehetne hosszabb is, de most probaltam kicsit vazolni a jo/rossz erzest, oldalt is az en megeleseimbol.. koszonom, ha elolvasod, es ha kapok valami gondolatebresztot toled.

24/N

tegnapelőtt 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"A kapcsolat felvallalasa alatt mit ertesz kedves valaszolo? Mutasson be a rokonoknak, ilyesmik?"

Például. Vagy fogja a kezed az utcán, mutasson be a barátainak, töltse veled az ünnepeket, tervezzen veled nyaralni, ápol ha beteg vagy, tesz érted szívességeket, összeköltöztök, vagy bármi amitől te azt érzed, hogy ez egy párkapcsolat! A se veled-se nélküled nem egy párkapcsolat...

"Marmint ahhoz csak talalna maganak akarkit nem? "

Én nem akarlak nagyon elkeseríteni, de szerintem te vagy neki a bárki... :(

És persze hogy mindig visszajön, amikor ingyen van...

Azt meg bárki tudja mondani, hogy szeret, tettekkel is kell bizonyítani.

tegnapelőtt 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Én amúgy a helyedben biztosan nem azt kérdezném, hogy szeret-e téged. :D Erre bármit lehet hazudni, meg ferdíteni... És ha még valahol szeret is egy kicsit, vagy szeret benned valamit, hát azt úgy önmagában a hajadra kenheted, csajos!

Én a helyedben sokkal inkább ilyen kérdéseken gondolkodnék (miután elmondtad, hogy te komolyan gondolkodsz vele):

- Hogyan tervezel velem?

- Mire számíthatok tőled a jövőben?

- Szeretnéd-e hogy ez egy jól működő párkapcsolat lenne?

- Mikor mutatsz be otthon/barátoknak?

- Miben kellene változtatnunk/fejlődnünk ahhoz, hogy ez egy boldog párkapcsolat legyen?

És, ha ezekre így látod hogy van akarat, lendület, tett, ígéret, akkor az egy szuperjó dolog! :)

Ha pedig ilyen válaszok jönnek:

- még nem tudom, várjunk még ezzel, nekem időre van szükségem, térjünk vissza rá később, nekem egyelőre ez is elég ami van, stb stb. akkor ezeket hívjuk kifogásoknak. Egy csávó 5-6 hónap után (de olykor 5-6 nap után is!) már vidáman tudja, hogy tervez-e veled vagy sem. Nem nagyon van mire várni.

tegnapelőtt 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy örök klasszikus a beszélgetéshez, hogy fel tudj készülni:

https://www.youtube.com/watch?v=-j5WpRN5IS4&t=75s&ab_channel..

tegnapelőtt 21:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondja, nem tudja elkepzelni velem a jovojet."

Ez egy elég egyértelmű válasz a kérdésedre.

Sztem engedd el és keress vkit, aki szeret és megbecsül.

tegnapelőtt 22:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14-es, no meg hogy kb nyiktan flörtöl más csajjal... szegény kérdező, jól be lett manipulálva, ha ezek után még egy ilyen gerinctelen pötccsel akar maradni.
tegnapelőtt 22:03
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves valaszolok!

Nagyon erdekes, es nagyon szomoru is olvasni, hogy kulso szem hogyan latja ezt a kapcsolatot ebbol a nehany dologbol, amit leirtam.. Most ugy erzem, nem sodrodhatok igy tovabb az arral, mert nekem ez tenyleg nem jo.. nekem ez igy nem eleg.. az meg kifejezetten megijeszt, hogy egy baratnom is felhozta a manipulaciot, mint a kapcsolat reszet..

tegnapelőtt 22:11
 17/19 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen "kapcsolatba" kerültél, de még időben észre vetted, hogy baj van.

Örülök, hogy sikerült téged jobb belátásra bírnunk.

Tudom, hogy most fáj és biztos vagyok benne, hogy nehéz lesz a tovább lépés, de a barátaidra biztos számíthatsz és utána már csak jobb lesz.

Fiatal vagy, előtted az élet. Kívánom, hogy megtaláld a boldogságot!😊😊💖

tegnapelőtt 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:

16

Szerintem is teljesen időben vagy ahhoz, hogy elköszönj egy olyan szituációtól, ami nem visz előre téged!

Másoknak van, hogy 5-6 év is, sajnos! :(

tegnap 21:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg szerintem az első kör letisztázni magaddal, hogy miben is vagy. A se veled-se nélküled az nem egy párkapcsolat. :(
tegnap 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!