Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat van itt a kislánya.S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat van itt a kislánya.Szólhatok bele hogy ez sok nekem?

Figyelt kérdés
Szomszéd faluban lakik a gyerek az anyjával.Mióta az anyja dolgozik napi szinten itt van a kislány.8 éves.Délután párom hozza el napköziből mert az anyja csak fél hatra ér haza munkából.Este 6 körül jön érte az anyja.Napi 2 óra heti 5x.Hétvégén is az apjával alszik néha.Miért nem képes megoldani a felügyeletét máshogyan,máshol az anyja?Persze kényelmes igy marhára neki ingyen pesztra ezért ugye nem kell fizetni.Családvédelemnek jelentem akkor csinálnak valamit?

2021. máj. 27. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
100%

A te kölkeiddel mennyit van a pasi kérdező? Vagy azok a gyerekek is hazapaterolódnak este hatkor vagy a pasi kénytelen elviselni a purdéidat állandóan?

Mit szólnál ha azt mondaná oké, nem jön a lányom, de a te gyerekeid is költöznek az apjukhoz és két heti 2 órát lehetnek itt. Beleegyeznél?

2021. máj. 27. 15:02
 62/84 anonim ***** válasza:
100%

Egyik válaszolónak igaza van kérdező, te mennyit fizetsz a párodnak hogy a gyerekeidet szórakoztassa?

Ha nem fizetsz pofa laposállásba és ásd el magad a kertben.

2021. máj. 27. 15:04
 63/84 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz is, hogy visszabeszél neked, az biztosan a csodás jellemed miatt van, mert a gyerek se hülye, érzi, hogy nem szereted és féltékeny vagy rá az apja miatt, még abban a kevéske időben is. Ha már tapasztalatot kértél itt van egy: fateromnak volt egy nője aki pont ilyen féltékeny banya volt, mint te, folyton rinyált ha a kötelező láthatàson kívül is merèszeltem az apámmal találkozni, neadjisten közös programot csinálni. Nem beszéltem szépen vele, mert tudtam, hogy utál, éreztette is velem, ha apám nem volt a közelben. Próbált kitúrni, meg fateromat ellenem hangolni, hát nem jött neki össze. Az idióta még ultimátumot is adott fateromnak, hogy vagy én vagy ő. Gondolom kitalálod kit választott 😉

Inkább örülj, hogy a párod elviseli a te kölkeidet 0-24. Mi lenne ha ugyanígy állna hozzájuk, mint ahogy te az ő gyerekéhez?

2021. máj. 27. 15:07
 64/84 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom kérdező, hogy te saját magadból indulsz ki, valószínű te leszarod a saját gyerekeidet, ha már a párod játszik velük is, aztán ezt tőle is elvárnád. Ha a gyerek anyjával történne valami, a te észjárásoddal mehetne állami gondozásba ugye.
2021. máj. 27. 15:10
 65/84 anonim ***** válasza:
83%
Keress másik pasit, akinek nincs saját gyereke és nem is akar, problem solved.
2021. máj. 27. 15:18
 66/84 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor mit szólnál ha ő közölné hogy túl sokat vannak nálatok a te gyerekeid most lakjanak már az apjukkal?
2021. máj. 27. 15:23
 67/84 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az 50.#-ban azt írod, hogy anyuka gyerektartást nem kap, nincs miből csökkenteni.

Anyuka egyedül tartja el a közös gyereket, mert apuka nem tud fizetni, mert esetleg a te gyerekeidet tartja el! Nyilván megegyeztek a szülők a napi 2 órában, amivel apa kompenzálja a gyerektartást. Nagyon kevés, te meg ezt is irigyled??

2021. máj. 27. 15:31
 68/84 anonim ***** válasza:
57%

Ezt egyedül a pároddal tudod megbeszélni.

Elmondod hogy így érzel, neked ez már túl sok hogy minden nap itt van a kislány. Valamit találjátok ki együtt.

De ha a párodnak ez így rendben van akkor miattad nem fog változtatni. Nyilván szereti a saját lányát, örül hogy minden nap láthatja, ő is teljesen kiveszi a részét a nevelésben.

Ha ezt nem tudod elfogadni hogy szakíts vele. Keress olyat akinek nincs gyereke.

Mást nem nagyon tehetsz.

2021. máj. 27. 15:43
 69/84 anonim ***** válasza:
98%

Már leírtam egyszer, de elismétlem, mert vagy hajlandó felfogni: ha nem akarod elfogadni meg elviselni a gyerekét, akkor szakítsál szépen és keress olyan pasit, akinek nincs gyereke!

A pasi viselje el a te gyerekeid meg lakjon együtt velük, holott nem is közös gyerekek, de te bezzeg napi 2 órára nem akarod az övét?

Hát ha ennyire önző némber vagy, akkor keress másik pasit.

Abba meg nem szólhatsz bele és nem nézheted le amiatt a másik nőt, mert ő nem akar új kapcsolatot. Mindenkinek a saját döntése.

Istennek képzeled magad, hogy még ezt is megszabnád valakinek?

A pasi jobban járna ha elhagyna.

2021. máj. 27. 15:49
 70/84 anonim ***** válasza:
100%

Úgy rúgnálak pecsán, hogy csak repülnél mint a győzelmi zászló.

Te még is mit képzelsz magadról?

Ingyen pesztra a gyerek apja? Te még is melyik bolygóról jöttél? Remélem párod hamar észre veszi milyen egy undorító dög vagy.

2021. máj. 27. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!