Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat van itt a kislánya.S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat van itt a kislánya.Szólhatok bele hogy ez sok nekem?

Figyelt kérdés
Szomszéd faluban lakik a gyerek az anyjával.Mióta az anyja dolgozik napi szinten itt van a kislány.8 éves.Délután párom hozza el napköziből mert az anyja csak fél hatra ér haza munkából.Este 6 körül jön érte az anyja.Napi 2 óra heti 5x.Hétvégén is az apjával alszik néha.Miért nem képes megoldani a felügyeletét máshogyan,máshol az anyja?Persze kényelmes igy marhára neki ingyen pesztra ezért ugye nem kell fizetni.Családvédelemnek jelentem akkor csinálnak valamit?

2021. máj. 27. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
92%
Jajj...
2021. máj. 27. 12:45
 22/84 anonim ***** válasza:
99%

"Családvédelemnek jelentem akkor csinálnak valamit?"

Igen, a családvédelmis téged kiröhög, a párodat pedig megdicséri, hogy milyen jó apa.

2021. máj. 27. 12:51
 23/84 anonim ***** válasza:
95%
Szóköz nélküli barátunk visszatért egy újabb troll kérdéssel.
2021. máj. 27. 12:52
 24/84 anonim ***** válasza:
100%
A Kerdezo azt varja, hogy a kislany anyja fizessen, amiert napi 2 orat naluk van a gyerek.
2021. máj. 27. 12:59
 25/84 anonim válasza:
100%

Mit jelentenél de szerencsétlen hogy az apjával van???

A te fattyaid oké ?? Ásd el magad ,ugyis elfog hagyni előbb utobb ha van egy kis esze!!

2021. máj. 27. 13:04
 26/84 anonim válasza:
88%
23# kire gondolsz?
2021. máj. 27. 13:07
 27/84 anonim ***** válasza:
97%
Neked mi sok benne amúgy, ha az apjával meg a tieiddel van kint? Nem tudom, hogy közösek-e a tieid, de ha igen, akkor a testvérei. Akkor is, ha neked nem tetszik. Ha meg nem, vagy nem mind közös, akkor több köze van annak a gyereknek ott a kedves párodhoz, mint a nem közösnek. Úgyhogy be lehet fogni. Még jó, hogy az apja van vele, nem egy idegen. Nem kell kitúrni onnan. Te irigy bánat.
2021. máj. 27. 13:08
 28/84 anonim ***** válasza:
100%
Igen, most kezd nekem is világosodni, hogy troll kérdés lehetett.
2021. máj. 27. 13:08
 29/84 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is provokatív kamukérdés.

Ha mégsem akkor rohadt nagy baj van a fejedben.

Amúgy tényleg mi bajod a gyerekkel? Hogy nem a tiéd? Tudtad amikor összejöttél a pasival. Csomagban van. Éppen úgy ahogy te is a saját kölykeiddel. Nyomorult...

2021. máj. 27. 13:13
 30/84 anonim ***** válasza:
98%
Van ebben a kategóriában valaki, aki mindig ilyen abszurd, bicskanyitogató kérdéseket ír ki, ahol egyértelmű, hogy a kérdező a hülye. Pont, vessző után nem rak szóközt, csak hányja a hülyeségeit ilyen undorító stílusban. Volt neki több kérdése is, pl. amikor az unokatestvére elütötte a kutyáját. Majd mindjárt megjelenik a kérdező, és ilyen Mónika-show szerű stílusban elkezd mocskolódni mindenre és mindenkire.
2021. máj. 27. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!