Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sokat van itt a kislánya.S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat van itt a kislánya.Szólhatok bele hogy ez sok nekem?

Figyelt kérdés
Szomszéd faluban lakik a gyerek az anyjával.Mióta az anyja dolgozik napi szinten itt van a kislány.8 éves.Délután párom hozza el napköziből mert az anyja csak fél hatra ér haza munkából.Este 6 körül jön érte az anyja.Napi 2 óra heti 5x.Hétvégén is az apjával alszik néha.Miért nem képes megoldani a felügyeletét máshogyan,máshol az anyja?Persze kényelmes igy marhára neki ingyen pesztra ezért ugye nem kell fizetni.Családvédelemnek jelentem akkor csinálnak valamit?

2021. máj. 27. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
98%
Mekkora rohadék, hogy minden nap látni akarja a kislányát, még hétvégén is, de tényleg. Ráadásul még a te gyerekeiddel is játszik az udvaron, hàt ez hallatlan. Jelentsd nyugodtan, remélem majd ettől rájön a párod milyen egy dög nőszeméllyel van együtt és úgy kirak, mint azt a bizonyos macskát.
2021. máj. 27. 12:32
 12/84 anonim ***** válasza:
99%
Szegény kislány, nagyon sajnálom. Hogy lehetsz ilyen szívtelen némber? Süt a gyülölet a szavaidból. Szégyelld magadat! Neki a párod az ÉDESAPJA és JOGA van vele lenni. El tudom képzelni amilyen gonosz vagy, hogy még a lakásba sem engeded be a kislányt. Vigyázz, mert az élet a karma könnyen vissza vághat!
2021. máj. 27. 12:33
 13/84 anonim ***** válasza:
97%

A gyerek lelkivilágának is bizonyára jobb, ha valamelyik szülőjével van (jelen esetben az apjával), mintsem a napköziben.

Amikor a párodhoz csatlakoztál, tudtad, hogy van gyereke, akihez joggal ragaszkodik.

Én nem bosszankodnék emiatt.

2021. máj. 27. 12:36
 14/84 anonim ***** válasza:
96%
Várjatok, csinálok popcornt!
2021. máj. 27. 12:37
 15/84 anonim ***** válasza:
98%
Huuu kerdezo! Remelem lapatra tesznek, mert te biztos nem vagy normalis!
2021. máj. 27. 12:37
 16/84 anonim ***** válasza:
98%
De amúgy van bármi baj azzal a kislánnyal? Vagy csak azért csípi a szemedet, mert "annak a nőnek" a gyereke? Mert gondolom, ha neveletlen, szemtelen lenne, randalírozna, akkor azt említetted volna. Ehelyett normálisan eljátszik a te gyerekeiddel...
2021. máj. 27. 12:38
 17/84 anonim ***** válasza:
98%

Ahelyett hogy örülnél, hogy ilyen normális párod van... És még a te gyerekeidnek is van játszotarsa! Nahát! Őrület!

Meg csak nem is neked kell szórakoztatni a kislányt.

Viszont ha a párod lennék és olvasnám valahogy véletlenül ezt a kiírt kérdést, (látnám hogy te írtad ki) szállnál mint a győzelmi zászló.

2021. máj. 27. 12:39
 18/84 anonim válasza:
98%

Családvédelemnek jelentem akkor csinálnak valamit?

Körberöhögnének...

mi lenne az indok?XD

2021. máj. 27. 12:40
 19/84 anonim válasza:
98%
újabb provokatív kérdés nem csoda hogy nem is reagál
2021. máj. 27. 12:41
 20/84 anonim ***** válasza:
95%

Neked most komolyan az a bajod, hogy nem egy fizetett pesztra van a kislánnyal, hanem az apja?

Az apja nem pesztra, hanem szülő, ugyanúgy, ahogy a kislány anyja, vagy te is.

Egy normális apának fontos, hogy válás után is része legyen a gyereke életének. A párod ezt nagyon jól csinálja.

Ráadásul a heti ötször két óra egyáltalán nem sok. És ha jól értem, nem is neked kell vele foglalkozni.

2021. máj. 27. 12:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!