Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat van itt a kislánya.Szólhatok bele hogy ez sok nekem?

A gyerek lelkivilágának is bizonyára jobb, ha valamelyik szülőjével van (jelen esetben az apjával), mintsem a napköziben.
Amikor a párodhoz csatlakoztál, tudtad, hogy van gyereke, akihez joggal ragaszkodik.
Én nem bosszankodnék emiatt.

Ahelyett hogy örülnél, hogy ilyen normális párod van... És még a te gyerekeidnek is van játszotarsa! Nahát! Őrület!
Meg csak nem is neked kell szórakoztatni a kislányt.
Viszont ha a párod lennék és olvasnám valahogy véletlenül ezt a kiírt kérdést, (látnám hogy te írtad ki) szállnál mint a győzelmi zászló.
Családvédelemnek jelentem akkor csinálnak valamit?
Körberöhögnének...
mi lenne az indok?XD

Neked most komolyan az a bajod, hogy nem egy fizetett pesztra van a kislánnyal, hanem az apja?
Az apja nem pesztra, hanem szülő, ugyanúgy, ahogy a kislány anyja, vagy te is.
Egy normális apának fontos, hogy válás után is része legyen a gyereke életének. A párod ezt nagyon jól csinálja.
Ráadásul a heti ötször két óra egyáltalán nem sok. És ha jól értem, nem is neked kell vele foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!