Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állatok ellen való agresszió elég lehet egy kapcsolat szakítására?
Figyelt kérdés
Sziasztok azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy pár hete alkotunk egy párt a párommal, és folyamatosan kritizálja az állataimat. Azt mondja hogy le fogja borotvalni a perzsa cicam szőrét, illetve hogy szájvizet önt a teknős akváriumába, ilyen ez előtt nem volt és tényleg féltem az allatkaimat mivan ha otthagyom őket kettesben és valami bantódásuk esik. Elég ok ez egy szakításra?ma 18:20
2/11 anonim 

válasza:

Böven elég. Ilyeneket még viccböl se mond az ember.
3/11 anonim 

válasza:

Ohm igen.
Biztosan kivagnam, mint a fene, mar csak akkor is, ha felmerul bennem egy kerdes azzal kapcsolatban, hogy bantana e barmelyik allatomat. Rohadek.
4/11 anonim 

válasza:

Amugy barmi eleg ok a dzakitasra, de meg csak okot sem kell mondani. Szerintem veled is agressziv lesz.
6/11 anonim 

válasza:

Emberi kapcsolatot is megszakítanék, nemhogy párkapcsolatot. Repülne azonnal, a hülye lelki nyomorékja.
7/11 anonim 

válasza:

Én az elsőt még fel is tudom fogni viccnek, bennem is megfordult párszor, hogy benti macskámból kinti lesz, mikor megkeserítette macskaságaival a napjaimat(pl indulás előtt pisilt a ruháimra a nyitott bőröndben!), hirtelen eszembejutott, hogy a panír alatt minden állat egyforma..:D
De nyilván nem bántom. Nekem ezek közül az első vicces tréfa lehet, főleg, hogy szokták borotválni hosszúszőrű cicák bundáját nyárra, a másik meg egy durva, nem vicces vicc. Vajon mi baja lehet a teknőssel? De komolyan, békés csendes állat.
8/11 anonim 

válasza:

Nem tudnék emberként tekinteni valakire aki így gondolkodik, azonnal kiábrándulnék és azonnal repülne. Az, hogy még mindig nem bsztad ki az téged is minősít.
9/11 anonim 

válasza:

Elég
Nem mellesleg idő kérdése hogy te gyere
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!