Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem köszöntött fel a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem köszöntött fel a párom nőnapon. Mikor megkérdeztem miért annyi volt a válasz, hogy tudom-e mikor van férfi nap. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Háttér: Együtt élünk pont 1 éve, én tanulok és dolgozok, ő csak dolgozik. Mindent én csinálok itthon, a kisujját sem kell mozdítania (főzök, mosok, takarítok, minden nap van friss főtétel, bevásárolok). Ha ps-ezni akar nem zavarom, stb. Tudja, hogy fontosak nekem az ünnepek (itt is mindent én szoktam csinálni). Azt hittem, hogy egy “Boldog nőnapot”-ot ki tud nyögni 1 évi munkáért. De nem. Elmondtam neki ma, mi bánt, a válasz annyi volt, tudom-e mikor van férfi nap. A saját anyját se hívta fel. Mit lehet kezdeni ilyen “férfival” ?
ma 19:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Megmutatni neki, hol a kijárat
ma 19:36
 2/22 anonim ***** válasza:
16%
gondolom akkor nem tudod, hogy mikor van
ma 19:38
 3/22 anonim ***** válasza:
42%

"Azt hittem, hogy egy “Boldog nőnapot”-ot ki tud nyögni 1 évi munkáért."

A munkáért fizetést kap az ember.

Okos ember nem dolgozik ingyen.

A virágot nem a munkáért adják.

A párommal nem azért vagyok együtt, hogy dolgozzak rá, és ezért nőnek nézzen és virágot hozzon egyszer egy évben.

ma 19:38
 4/22 A kérdező kommentje:
Ha mondta volna, hogy fontos neki a férfi nap, 100% hogy megünnepeltem volna neki (nem tudtam tényleg hogy van ilyen csak az apák napjáról tudtam).
ma 19:40
 5/22 anonim ***** válasza:
79%
Ez egy barom. Menekülj még most.
ma 19:42
 6/22 anonim ***** válasza:
56%
Így járnak a cselédek.
ma 19:43
 7/22 A kérdező kommentje:
#6 annak érzem magam most szvl jogos, de ezen változtatva lesz az biztos…
ma 19:45
 8/22 anonim válasza:
92%

Ahogy az 1-es mondta ....csak én még bele b...sznám a csavarhúzót a PS-be!

...pedig pasi vagyok.

ma 19:47
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

"tudom-e mikor van férfi nap"

Számára egész évben minden nap férfinapot csinálsz, kb. 150x annyit, mint amennyit te szeretnél tőle kapni nőnapon.

Erre ez a válasz.

Otthagynám ezt neki cédulán az asztalon és mire hazajön, nem lennék ott.

ma 19:48
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy itt nem is igazán a nőnap a lényeg, hanem, hogy sz**arik mindenre.
ma 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!