Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem köszöntött fel a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem köszöntött fel a párom nőnapon. Mikor megkérdeztem miért annyi volt a válasz, hogy tudom-e mikor van férfi nap. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Háttér: Együtt élünk pont 1 éve, én tanulok és dolgozok, ő csak dolgozik. Mindent én csinálok itthon, a kisujját sem kell mozdítania (főzök, mosok, takarítok, minden nap van friss főtétel, bevásárolok). Ha ps-ezni akar nem zavarom, stb. Tudja, hogy fontosak nekem az ünnepek (itt is mindent én szoktam csinálni). Azt hittem, hogy egy “Boldog nőnapot”-ot ki tud nyögni 1 évi munkáért. De nem. Elmondtam neki ma, mi bánt, a válasz annyi volt, tudom-e mikor van férfi nap. A saját anyját se hívta fel. Mit lehet kezdeni ilyen “férfival” ?
tegnap 19:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet vele kezdeni, hogy lapátra teszed, még ma.
tegnap 19:50
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Teszek magasról a nőnapra, pont ahogy a többi komcsi ünnepre, nem érdekel az egész. A te kapcsolatodban se a köszöntés hiánya az igazi probléma, hanem az, hogy egy lábtörlő vagy mellette.
tegnap 20:12
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Hát most még mutatta milyen. Te meg eldöntöd folytatod e vele tovább. A többit meg már mások leírták. Én kidobnám az önzőségével együtt. 42f
tegnap 20:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a gyökér, aki egy év főzés mosás takarítás után egy boldog nőnapot vár vigaszul????

Komolyan már! Legyen önbecsülésed! Komolyan egy boldog nőnapon vagy kiakadva, nem a rabszolgamunkán??

Vagy az ő házában élsz, ingyen, amúgy nem lenne hol, csak ezt nem mondod el?

N

tegnap 20:34
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

November 19, és az a célja, hogy felhívja a férfiak egészségére a figyelmet. Magyarul lehet menni prosztata vizsgálatra.

Te meg, kedves kérdező, legyél tökös! Egyszerűen ne csinálj semmit! Se főzés, se takarítás, semmi! Ha a kanos reklamál, akkor mosolyogva mondd azt, hogy majd férfinapon. Az lesz az ajándék.

Egyébként tényleg: mi a tosznak vagy vele?? Nem szeret, nem tisztel, nem becsül meg. Ennél egyedül is jobb.

tegnap 20:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem tudnék így szolgálni pasit. És főleg nem úgy hogy fizetségnek egy nyomorult nőnapi virágot várjak, ne teljes eltartást, havi egy milla saját pénzt, nercbundát, rajongást, stb. Ezt vagy egy kőbuta lábtörlő írta ki vagy egy pasi provokátor. Utóbbira szavazok.
tegnap 20:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó 15 ös. Ez tetszik.
tegnap 20:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok provokátor, tényleg választ szerettem volna. Azt hogy kőbuta lennék nem gondolnám, eddig nem ezt az arcát mutatta, ledöbbentett az eset…
tegnap 20:54
 19/22 A kérdező kommentje:
Amúgy a 15-ös ez tényleg jó
tegnap 20:56
 20/22 anonim ***** válasza:
89%

#18 "Mindent én csinálok itthon, a kisujját sem kell mozdítania (főzök, mosok, takarítok, minden nap van friss főtétel, bevásárolok)" - "Azt hogy kőbuta lennék nem gondolnám"

De, az vagy. Ha nem kamus troll, akkor biza az vagy.

tegnap 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!