Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétszer is megkérdeztem, hogy az én házi hamburgerem volt jobb vagy a mekié? Mi a válasz:a mekié. Szerethet e ez a férfi vagy megjátssza?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 14:27
1/22 Noren1989 válasza:
Nem lehet rossz az ízlése?
Ugyanmàr, hàt a te hàzi hambid is lehet ordenàré xar. Megyek is a mekibe!
2/22 anonim válasza:
Szeret de a meki hambi akkor is jobb 🤔😂
3/22 anonim válasza:
Mi az összefüggés? Attól még szerethet, mert olyan jó a hamburgered.
4/22 anonim válasza:
... mert NEM olyan jó...
bocs, kimaradt
5/22 anonim válasza:
Igen, ez az, amikor a szerelem feltétele a hazugság.
Kicsit nyers, de ez még nem jelenti azt, hogy nem szeret.
6/22 anonim válasza:
Elég bunkó de attól még szerethet :)!
7/22 anonim válasza:
Most komolyan, egy hamburgeres válaszból akarod kitalálni, hogy szeret-e?
8/22 anonim válasza:
Én eddig 12 emberrel teszteltettem a hamburgerem és mind azt mondta, hogy az enyém jobb, mint a mekié.. :D
A kérdés szempontjából ez csak azért mondom, hogy a meki egyáltalán nem verhetetlen, sőt inkább középkategóriás.
9/22 anonim válasza:
ÉS az jobb ha hazudik?
Mi van ha tényleg nem ízlik neki a TE hamburgered? Akkor egye meg minden alkalommal csak azért mert szeret?
Itt csak egy normális válasz van, ha azt mondja, hogy ezért meg azért nem ízlik és talán ezen azon változtatni kéne.
10/22 anonim válasza:
Én meg még ma nem is ettem... :(
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!