Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem köszöntött fel a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem köszöntött fel a párom nőnapon. Mikor megkérdeztem miért annyi volt a válasz, hogy tudom-e mikor van férfi nap. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Háttér: Együtt élünk pont 1 éve, én tanulok és dolgozok, ő csak dolgozik. Mindent én csinálok itthon, a kisujját sem kell mozdítania (főzök, mosok, takarítok, minden nap van friss főtétel, bevásárolok). Ha ps-ezni akar nem zavarom, stb. Tudja, hogy fontosak nekem az ünnepek (itt is mindent én szoktam csinálni). Azt hittem, hogy egy “Boldog nőnapot”-ot ki tud nyögni 1 évi munkáért. De nem. Elmondtam neki ma, mi bánt, a válasz annyi volt, tudom-e mikor van férfi nap. A saját anyját se hívta fel. Mit lehet kezdeni ilyen “férfival” ?
tegnap 19:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a páromtól, akivel 6 éve együtt vagyok, megkérdeztem nőnapon, hogy tudja-e, milyen nap van ma. Azt mondta, hogy szombat.

Most erre nem is tudom, hogy mit lehetne mondani. Nekem az a szerencsém, hogy kb. lesz.rom, hogy milyen nap van, én magam még az ő születésnapját is elfelejtem, ha nem írom fel a naptáramba jó előre.

Nyilván nem a nőnap meg a virág a lényeg, hanem az, hogy semmibe vesz.

Azt jegyezd meg, hogy nem vagy a cselédje. Nem kell neki minden nap főtt kaja. Ha éhes, majd keres magának kaját. Nálunk működik, nincs is felháborodás belőle, mert az a természetes, hogy ha nincs kedvem, akkor nem főzök. Próbáld meg te is.

tegnap 21:43
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Pl ki lehet rakni, mit lehetne szerinted kezdeni vele? Nyilván szarik rád is, meg eleve a nőket semmibe veszi. A Nőnap eleve nem egy kapitalista ünnep, nem is kellene még csak ajándékot se venni, ez maximum jól esik az embernek, én is kaptam virágot, örültem neki, de egy szimpla köszöntés és öleléssel is beértem volna. Az viszont fixen ajtót jelentett volna, ha eltahózza a párom ezt az alkalmat, de szerencsére nem egy nőgyűlölő paraszttal jöttem össze.
tegnap 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!