Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként éled meg a horkoló, alvási apnoe-ban szenvedő családtagot, miért nem érdekli nejemet, hogy annyira horkol, nem tudok aludni tőle?
Ráadásul, csak engem idegesít, őt egyáltalán nem, hogy néha majd megfullad, de ő el nem menne kivizsgálásra! Kamasz gyerekeink is panaszkodnak, de ők legalább másik szobában alszanak. Felvettük hang és videóként, de csak nevet rajta nejem.
Én sokszor ki vagyok merülve a pocsék alvástól!
Mások, miként élik meg a horkoló, alvási apnoe-ban szenvedő családtagot?

Hogy lehet valaki ilyen önző... Mármint a nejed, nem te. Mivel nem veszi komolyan a problémát, valami erős dologgal kell rávenni, hogy menjen el orvoshoz.
Pl elköltözöl otthonról vagy ő költözzön el. És legyél erkélyes, amikor mondod neki, ne nevessen ki.

Kérdező, én a helyedben másik szobában aludnék.
Vagy ébreszd fel mindig, amikor te fölébredsz tőle. Akkor majd rájön, hogy nem jó ez.
Egyébként ha oldalt fekve alszik az ember, akkor nem horkol, csak ha hanyatt fekszik.

"Egyébként ha oldalt fekve alszik az ember, akkor nem horkol, csak ha hanyatt fekszik."
Ez nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!