Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig harcolnál a kapcsolatban hogy legyen minőségi idő, legyetek többet együtt heti 1, 2 nél es ha nem megy, mikor engednéd el? Mikor múlik el a tűz es a szerelem a szenvedő félből?
Annyira rosszul esik már az, hogy alapvetően a párom mintha nem akarna velem lenni.
Introvertnek tűnik de nem az, millio spanja van, szocialozált stb.
Folyamat nekem ő hiányzik, másokkal (barátok etc)próbálom betölteni azt az űrt, hogy nemhogy együtt sem élünk, de csak heti egyszer kétszer vagyunk együtt.
Szenvedek. És még mindig elborítja az agyam a szerelem. Nem tudok kilépni.
Lassan 1 éve megy ez.
Mikor mitől lehetek már hideg érzéketlen, aki szimplán szakit es vissza se néz, és elege volt, hogy egy érzéketlen faembert szelidít?
Miért szerelmes az ember az önkínzásig is, és még azon is túl?
Vagy változtat magàn a faszi ( remèlem , hogy ő az )
Vagy egyszer majd kièg a szerelem izzód.
Ha már harcolni kell érte, megette a franc:(
Én amúgy harcoltam érte, megsúgom, nem érte meg. Ugyanis ha a másiknak fingja nincs, miért van Neked erre igényed, akkor még ha a kedvedre is tesz, nem sokat ér az egész.
(Azóta már az exem).
Jelenleg én még a heti egy vagy kettőnek is örülnék, és állítása szerint ő is. Sajnos bizonyos körülmények közénk ékelődtek, ilyen a sok munka is.
Jó ideje türelmes vagyok, de szakad a cérna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!