Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás fáj és a legjobb barátnőd ráhajt az exre? Voltatok hasonló szituban, szenvedő fél vagy ráhajtó fél, meddig tartott így a kapcsolat és ráment a barátságotok?
Mi se voltunk legjobb barátnők, de jóban voltunk. Előtte is sokat lógtunk együtt, szakításkor segített összeszednem magam...aztán este exem farkát nyeldeste. Csak arról maradt le, hogy exem megcsalt mással, és utána őket egymással. Persze, teljesen vérig volt sértve, hogy vele ilyet megtett, meg a másik csaj is. Ekkorra én már csak nevetni tudtam a helyzeten, és leléptem a "dráma körből". Nem hiányzik se ő, se a többi résztvevő társasága.
Nem hiszem, hogy tilos ismerős/barát exével járni, azt is lehet intelligensen intézni. Többek között nem közvetlenül a szakításuk után. Ideális esetben azután, hogy már mindenki túl van mindenkin. És első, hogy ha fontos neked a másik, akkor vele beszéled meg, hogy gondot jelentene-e ez neki, és tiszteletben tartod a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!