Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet kapcsolatban lenni egy PTSD-ben szenvedő nővel?
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 13:28
1/15 anonim válasza:
Nem jó... Azt hiszem nem jó, bár ha szedi a gyógyszert normálisan és azt teszi amit a doki mond akkor nincs baj, kicsit oda kell figyelni, de az nme nehéz.
2/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy kezeli. Depressziós? Szorong? Pánik beteg?
3/15 A kérdező kommentje:
Vannak depresszív időszakai, olyankor nagyon búvalbélelt, és az arca is olyan hervatag, de ez eléggé jellemző rá mindig. De szokott azért mosolyogni is. Pl. amikor megköszön valamit, mindig mosolyog, meg néha, amikor a barátnőjével beszélget.
2014. dec. 23. 13:34
4/15 A kérdező kommentje:
Szorongásról és pánikról nem tudok.
2014. dec. 23. 13:35
5/15 anonim válasza:
Depresszióval élni a legnehezebb.
6/15 A kérdező kommentje:
Hogyan viselkedik egy ilyen nő párkapcsolatban?
2014. dec. 23. 13:40
7/15 anonim válasza:
Orvos mondta hogy beteg, vagy más mondja rá?
Mert attól hogy szomorú valaki, még nem feltétlen beteg.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem orvos mondta, csak én sejtem ezt, szóval a kérdés helyesebben:
Milyen lehet kapcsolatban lenni egy vélhetően PTSD-ben szenvedő nővel?
Egyik ismerőse mesélte el nekem, hogy kamaszkorában csoportos nemi erőszak áldozata volt, tehát a trauma az megvolt szegénynek bőven. Mindössze ebből gondolom, hogy PTSD-je lehet. Érdekel engem nagyon, kérdezősködtem is utána. Azt mondják nem volt még barátja, 25 éves.
2014. dec. 23. 14:16
9/15 anonim válasza:
Az mi? PárTerápiátSokkolóDeviancia?
10/15 A kérdező kommentje:
9.
Guglizzál egyet.
2014. dec. 23. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!