Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy nagyon erős szerelmi bánatban szenvedő fiú?
A barátnőm elhagyott, már amásodik barátnőm is elhagyott...
HAlálian fáj hogy elhagy engem mindenki, pedig azt hittem másodszorra hogy az Igazit találtam meg.(és még mindig hiszem és ezért küzdök)Másik csajt egyszerűen nem találok, pedig ténylegnema kinézetemmel van gond, de nem merek kezdeményezni lányoknál, pedig sürgősen kéne egy lány, mert hatalmas anyomás rajtam. MInd akét barátnőm, de főleg amásodik kegyetlenül helybenhagyott, azt mondogatta hogy szeret, szerelmes belém, nem kell aggódjak nem hagy el soha senkiért sem, és még is elhagyott ridegen és rafináltan(nem mondta ki hogy vége, hanem nem vette már fel a telefont nekem és letiltott facen) ANnyira szeretném ha megérintene a JóISten. 19 éves vagyok, a születésnapom után egy héttel hagytak el engem, most májusban. ÖRökké emlékezni fogok erre a születésnapra. A barátnőm parfümöt vett nekem és akedvenc teámat, de dobott utána. Én hittem neki de sejtettem hogy így lesz. De akkor miért áltatott és miért okozott nekem begyógyíthatatlan sebet?ÉS miért mondogatta mindig h soha senkiért sem hagyna el ha még is megtette????
Egy nappal a 4 évfordulónk előtt derült ki (msnen) hogy csal. Szóval együttérzek. De a világ nem dől össze. Megy az élet tovább. Barátok sport stb stb. Nem egyből másik kapcsolatba kell menekülni. Nekem is eltelt pár év, és mostmár nem érdekel, jöhetne egy újabb lány, aki megérti mit éltem át és érzelmes. De nem görcsölök rá, ráérek. Szóval csak lazán.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!