Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet a kapcsolat ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a kapcsolat ha a nő idősebb?

Figyelt kérdés

Megismert egy nőt aki mindenben "megfelel" nekem s tényleg szeretem. A bibi annyi ő 30 én 24.

Nektek mi az a korkülönbség ami már sok?

Olyan párok is írhatnak ahol ez a felállás hogy a férfi fiatalabb

tegnap 06:48
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
92%
Miért ne működtetne . Nem az a lényeg, hogy itt random idegenek mit gondolnak. Arra kellene koncentrálni, hogy te mit akarsz és hogy érzed magad vele.
tegnap 06:58
 2/37 anonim ***** válasza:
92%
Ennyi különbség nem sok. Az embert nézd és hogy jól megvagytok e. Kit érdekel a különbség.
tegnap 07:17
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
6 év az semmi! Tudok olyan párról, ahol a nő vagy 20 évvel idősebb, és régóta együtt vannak.
tegnap 07:18
 4/37 anonim ***** válasza:
12%

Működhet.

2 típussal találkoztam eddig.

1. akivel jól kijöttünk, de sajnos szülés után nem figyelt magára pocak is maradt lógó has, lógó mellek 8 évvel volt idősebb ő 40 én meg 32

2. szintén minden jó volt, 7 évvel volt idősebb szintén volt egy gyereke, de baromi jó teste volt.

tegnap 07:21
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha mindenben megfelel, pont nem érdekel hogy pár évvel idősebb.
tegnap 07:31
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
tegnap 07:34
 7/37 Noren1989 ***** válasza:
0%
Kizàrt. 30felett tudod, h màr anyunak kell szólítani őket!4!4!
tegnap 07:36
 8/37 anonim ***** válasza:
Ha nem zárja ki, hogy a jövőben esetleg majd szeretne gyerekeket is, akkor valószínűleg hamarabb rágni fogja a füled az elköteleződéssel, mint tenné azt egy veled egyidős 24 éves csaj.
tegnap 07:36
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

4 az genetika h mennyire viseli meg a tested a terhesseg.

Mekkora a baba es milyen a baba? Egy ketemberes gyerek baromira megviseli az anyat.

tegnap 07:47
 10/37 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Egy átlagos 24 éves férfi kb. annyira érett, mint egy átlagos 30 éves nő.
tegnap 07:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!