Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat ha a nő idősebb?
Figyelt kérdés
Megismert egy nőt aki mindenben "megfelel" nekem s tényleg szeretem. A bibi annyi ő 30 én 24.
Nektek mi az a korkülönbség ami már sok?
Olyan párok is írhatnak ahol ez a felállás hogy a férfi fiatalabb
tegnap 06:48
1/37 anonim 

válasza:

Miért ne működtetne . Nem az a lényeg, hogy itt random idegenek mit gondolnak. Arra kellene koncentrálni, hogy te mit akarsz és hogy érzed magad vele.
2/37 anonim 

válasza:

Ennyi különbség nem sok. Az embert nézd és hogy jól megvagytok e. Kit érdekel a különbség.
3/37 anonim 

válasza:

6 év az semmi! Tudok olyan párról, ahol a nő vagy 20 évvel idősebb, és régóta együtt vannak.
4/37 anonim 

válasza:

Működhet.
2 típussal találkoztam eddig.
1. akivel jól kijöttünk, de sajnos szülés után nem figyelt magára pocak is maradt lógó has, lógó mellek 8 évvel volt idősebb ő 40 én meg 32
2. szintén minden jó volt, 7 évvel volt idősebb szintén volt egy gyereke, de baromi jó teste volt.
5/37 anonim 

válasza:

Hogyha mindenben megfelel, pont nem érdekel hogy pár évvel idősebb.
7/37 Noren1989 

válasza:

Kizàrt. 30felett tudod, h màr anyunak kell szólítani őket!4!4!
8/37 anonim 

válasza:

Ha nem zárja ki, hogy a jövőben esetleg majd szeretne gyerekeket is, akkor valószínűleg hamarabb rágni fogja a füled az elköteleződéssel, mint tenné azt egy veled egyidős 24 éves csaj.
9/37 anonim 

válasza:

4 az genetika h mennyire viseli meg a tested a terhesseg.
Mekkora a baba es milyen a baba? Egy ketemberes gyerek baromira megviseli az anyat.
10/37 anonim 

válasza:

Igen. Egy átlagos 24 éves férfi kb. annyira érett, mint egy átlagos 30 éves nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!