Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat ha a nő idősebb?
Megismert egy nőt aki mindenben "megfelel" nekem s tényleg szeretem. A bibi annyi ő 30 én 24.
Nektek mi az a korkülönbség ami már sok?
Olyan párok is írhatnak ahol ez a felállás hogy a férfi fiatalabb

"Egyrészt, ha nincs rózsaszín köd, akkor nem szerelmes a másik. Innentől fogva döntse el mindenki, hogy kell-e neki olyan ember, aki nem ragaszkodik hozzá 100%-ban."
Rózsaszín köd esetén egy illúzióhoz ragaszkodsz. Az illúzió idővel elszáll.
"Szerelemben szerintem ha minden klappol nincs másiknak káros szenvedélye nem szabad mindent kitalálni miért ne működne."
Aztán meg itt sírtok, hogy felvettétek a CSOK-ot valakivel, aki csak addig volt jó parti, amíg randizgatni kellett, de együttélésre és főleg gyereknevelésre alkalmatlan.

Utolsó hisz pont ezt mondjuk,hogy nem maga a rózsaszín köd a nagy szerelem,most azt ne vegyük már ide valaki elviselhetetlen s vele maradna valaki. Pont a rozsaszin köd után látod meg mennyire szerelem vagy klappol,en erre értettem
De köszönöm írtál.

Remélem utolsó ez irónia :))
Meg se próbalod aztán egy életen át kattogsz mi lett volna ha.

Nálunk szűk 2 évvel idősebb az asszony. Amikor megismerkedtünk akkor füllentett,mert azt mondta azonos évben születtünk, de ez nem volt igaz. Amikor mindez kiderült igen izgatottan nézett rám(félt mi lesz reakcióm) , de nem csináltam belőle problémát. Mindenki őt tartja fiatalabbnak, és jól is van ez így, elég ha mit tudjuk az igazságot.
A nők elég gyakran csalnak a korukat illetően, persze idővel minden kiderül...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!