Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet a kapcsolat ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a kapcsolat ha a nő idősebb?

Figyelt kérdés

Megismert egy nőt aki mindenben "megfelel" nekem s tényleg szeretem. A bibi annyi ő 30 én 24.

Nektek mi az a korkülönbség ami már sok?

Olyan párok is írhatnak ahol ez a felállás hogy a férfi fiatalabb

tegnap 06:48
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
51%
Nem, tiltja a törvény
tegnap 07:58
 12/37 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem már probléma ha ezt megkérdezed. Ha szerelmes lennél abba a nőbe, nem érdekelne a kora, végső soron nem egy anyukád korabeli nőről beszélünk, fel sem kellene merülni benned, hogy baj lehet ezzel a 6 évvel, nem is értem, hogy jutott ez eszedbe?

Nem jósolnék nektek nagy jövőt ilyen hozzáállásaal.

tegnap 08:05
 13/37 anonim ***** válasza:
38%
#12 Épelméjű ember nem hagyatkozik a rózsaszín ködre, hanem józan ésszel végiggondolja a lehetséges buktatókat.
tegnap 08:09
 14/37 anonim ***** válasza:
32%

Egyrészt, ha nincs rózsaszín köd, akkor nem szerelmes a másik. Innentől fogva döntse el mindenki, hogy kell-e neki olyan ember, aki nem ragaszkodik hozzá 100%-ban.

Másodszor, semmiféle buktató nincs itt. Felnőtt emberekről beszélünk, akik korban is közel vannak egymáshoz, nem 20-25 év a korkülönbség.

Az a 6 év semmi, és aki ebbe a pár év korkülönbségbe bele tud kötni, az bele fog kötni még hasonló kisebb dolgokba is.

Okés, ha neked szimpatikusak ezek a fazonok de nekem ilyen ember (nő) ingyen sen kellene.

tegnap 08:15
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Férjem 3 évvel fiatalabb. 22eves házasok vagyunk és mondhatom tökéletes a házasságunk. Szerintem nem azon múlik, hogy ki hány éves.
tegnap 08:24
 16/37 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó

Igazad van

Ne erts felre nem az dönt nekem ki mit mond csak érdekelt mert csomó ember egyből mit akarsz nem lehet idősebb a nő,én így is őt akarom nekem a szerelem nem a rózsaszín köd,tényleg szerelmes vagyok őszintén és nem azért írtam ki.

12es

Szerelemben szerintem ha minden klappol nincs másiknak káros szenvedélye nem szabad mindent kitalálni miért ne működne.

Az utolsóval értek egyet.

tegnap 08:25
 17/37 A kérdező kommentje:
Javitjva 12es és 14el értek egyet.
tegnap 08:27
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk működik.

34 éves vagyok, párom 26.

Nyilván segít a helyzeten, hogy kicsit sem nézek ki annyinak amennyi vagyok. Párom pedig sokkal érettebb a koránál :)

tegnap 08:42
 19/37 anonim ***** válasza:
Ha megpróbáljátok majd kiderül hogy működik-e. Ne kor alapján válassz párt.
tegnap 08:49
 20/37 anonim ***** válasza:
A gyerektema lehet az egyetlen buktató. Erről azért majd beszelnetek kell, hogy ki hogy áll hozzá.
tegnap 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!