Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a kapcsolat ha a nő idősebb?
Megismert egy nőt aki mindenben "megfelel" nekem s tényleg szeretem. A bibi annyi ő 30 én 24.
Nektek mi az a korkülönbség ami már sok?
Olyan párok is írhatnak ahol ez a felállás hogy a férfi fiatalabb

Szerintem már probléma ha ezt megkérdezed. Ha szerelmes lennél abba a nőbe, nem érdekelne a kora, végső soron nem egy anyukád korabeli nőről beszélünk, fel sem kellene merülni benned, hogy baj lehet ezzel a 6 évvel, nem is értem, hogy jutott ez eszedbe?
Nem jósolnék nektek nagy jövőt ilyen hozzáállásaal.

Egyrészt, ha nincs rózsaszín köd, akkor nem szerelmes a másik. Innentől fogva döntse el mindenki, hogy kell-e neki olyan ember, aki nem ragaszkodik hozzá 100%-ban.
Másodszor, semmiféle buktató nincs itt. Felnőtt emberekről beszélünk, akik korban is közel vannak egymáshoz, nem 20-25 év a korkülönbség.
Az a 6 év semmi, és aki ebbe a pár év korkülönbségbe bele tud kötni, az bele fog kötni még hasonló kisebb dolgokba is.
Okés, ha neked szimpatikusak ezek a fazonok de nekem ilyen ember (nő) ingyen sen kellene.

Kedves utolsó
Igazad van
Ne erts felre nem az dönt nekem ki mit mond csak érdekelt mert csomó ember egyből mit akarsz nem lehet idősebb a nő,én így is őt akarom nekem a szerelem nem a rózsaszín köd,tényleg szerelmes vagyok őszintén és nem azért írtam ki.
12es
Szerelemben szerintem ha minden klappol nincs másiknak káros szenvedélye nem szabad mindent kitalálni miért ne működne.
Az utolsóval értek egyet.

Nálunk működik.
34 éves vagyok, párom 26.
Nyilván segít a helyzeten, hogy kicsit sem nézek ki annyinak amennyi vagyok. Párom pedig sokkal érettebb a koránál :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!