Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat ahol a nő 5 évvel idősebb mint a férfi? 26/N 21/F
De igenis sok ilyen peldat latni :)
Bar nem ilyen fiatal korban. Mert itt meg a srac bulizni a no meg mar talan nem. Inkabb h ferfi 26 a no pedig 31 :)
ha nagyon hasonlóak csaak akkor működhet a kapcsolat..
én biztos nem járnánk fiatalabb sráccal mert nagyon éretlenek...
a pasik később érnek,ha egyáltalán érnek.mert sokan nem nőnnek fel sose!
Persze hogy működhet tudok is hasonló példát! Egy a fontos nem a más véleménye számít! (alapesetben)
(Én is mi is itt rontottuk el)
Megszólnának....pff
És akkor mi van? Ki nem szarja le mások véleményét? Most őszintén, téged miért érdekel?
Természetesen működhet a kapcsolat, ha a hozzáállásuk megvan, passzolnak egymáshoz, és a férfi érettebb típus.
Nálunk 3,5 év a korkülönbség az én javamra. A férjem most 26 éves, én 29 vagyok. (24 voltam amikor összejöttünk, ő már majdnem 21.) Elárulom, senkit nem érdekelt a környezetünkben. A baráti körben van más pár is ahol a nő az idősebb, az én ismerőseim közt is van jó néhány ilyen. Nem olyan ritka ez, mint gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!