Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 év korkülönbségből mi lehet?
Én 17 vagyok, a férfi 36...
Igazából, nem párkapcsolat néven fut ez a dolog, nem bonyolítjuk túl. Viszont nagyon különleges számomra az, ami kettőnk közt történik. Órákon át tudok vele beszélgetni, nagyon komoly dolgokról, amiket egy teljesen más szemszögből láthatok általa. (Igen, gondolom ebben nagy szerepet játszik az a majd' 20 év tapasztalata, ami nekem nincs meg :)) ) Mikor vele vagyok, tehát, testi kapcsolatot értek ez alatt, olyankor úgy érzem, ő ledönti a korlátaimat. Úgy bánik velem, hogy tökéletesen nőnek, és tökéletesen szabadnak érzem magam mellette. Nem vagyok belé szerelmes, arról szó sincs. Sőt! Mellette összeszedettebb, körültekintőbb, tudatosabb vagyok, mint ennek előtte. Ő azt mondta, kedvel engem, illetve ezt tapasztaltam a viselkedésén is. Érettebbnek tart a koromnál, szívesen van velem, értékel...
Az még fontos megjegyzés lenne, hogy ő nem tudta, hogy én ennyi vagyok, kicsit idősebbnek mondtam magam...
De most mégis van köztünk valami, amivel egyik oldalon sem bántunk meg senkit, családok szétszakításáról szó sincs, se otthon ülő feleség/barát elől sem menekül senki... Szerintetek mit lehet ebből kihozni? Milyen jövőt jósolnátok neki, esetleges tapasztalatok alapján is?
Nos, valahol éreztem, hogy ez lesz belőle :)
Pénzem van elég, és igen, NEKEM van pénzem, nem a szüleimből élek. 17 évesen is lehet függetlennek lenni. Nem vágyom a pénzére, sajnos, ez nem talált :)
Szép vagyok, okos, van jövőm... igazából azt sem mondhatnám, hogy bármi hiányzik az életemből. Akit eddig akartam, megkaptam. És nem, nem viszket ott lent, szoktam mosakodni :)
Én örülök neki, hogy örömet találsz benne és ő Benned.
Az élet folyamatos változás, tanulás, fejlődés, kapsz tőle dolgokat és ő is Tőled. Mondhajták sokan, hogy nem leszel vele együtt örökre, de egy 20 éves sráccal se lennél életed végéig valószínűleg.
Gondolom te is benyögöd azt a szomösos dumát, hogy jaaaj de akorombelieek között niincs iiis normáliis fiuuu, miind gyerekeees..
Milyen munkája van egy 17 éves gyereknek, ami miatt ilyen sok pénze lenne? (el tudom képzelni, hisz öreg fazonokra buksz)
17 évesen független? eez igen.. :D
nyári diákmunkákat én is vállaltam középsuilba, meg fősulin, de kb annyira volt jó, hogy elmenjek belőle nyaralni, max egy két apróság. Gondolom van vmi profi szerződésed akkor, főleg mert szép és okos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!