Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év korkülönbségböl mi sülhet ki?
tapasztalt már valaki ilyesmit?
meg mi a véleményetek róla?
ugy értem pl 18/L és a 48/F felállás,stb
csak ugy felvetült bennem a dolog!nem éles helyzet csak kiváncsi vagyok!
Hát, mivel nem éles helyzet így elmondom, hogy ebben a felállásban nekem semmi gondom az ilyesmivel. Mindketten felnőtt emberek. Ellenben egy 18 év alatti embernél ez szerintem nem normális. Felette pedig teljesen az. Engem mindig hülyének néznek, mert nem vonzanak a korombeliek, pedig nem tehetek róla, mást meg a soványak, vagy a kövérek nem vonzanak. Viszont úgy gondolom felnőtt ember vagyok, tudom, hogy mi a jó nekem, és a döntésem kizárólag rám tartozik.
Egyébként ha jól megértik egymást a felek, akkor bármi lehet belőle, akár házasság is.
18/L és 48/F, hát megszokot hogy a pasik idősebbek
18/F és 48/N, létezik ilyen??XD
3. ekkora különbség nem megszokott
2. igen, csak tudod nem mind1 neked sem!, hogy a gyerekeid 10évesen vesztik el az apjukat, vagy 25-30 után.
Hosszú távon nem sülhet ki belőle semmi jó. Pár évig oké, de a lány felnőtt nő lesz, élni akar, a fickó meg lassan egy vén bakkecske lesz.
Szóval hosszú távon max. szilvás bukta sülhet ki a dologból, mert azt szeretem!
Ebből? Semmi!
Maximum szex, de több nemigen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!