Később lesznek ebből a korkülönbségből gondok?
Szia!
Nem mondom, hogy szerencsés a dolog, de igaz a közhely: Ha szeret, akkor "megvár".
Én 15 évesen jöttem össze az első barátommal, aki 22 volt... Nem egy feltétlen követendő példa, de tényleg szerettük és tiszteltük egymást, amíg együtt voltunk (sőt azóta is jóban vagyunk), de soha eszébe nem jutott sürgetni a dolgot... aztán végülis előbb lett vége, mint hogy lefeküdtünk volna... de ebből soha nem volt gondunk, mondjuk most így utólag nem irigylem, hogy "bírnia kellett", de ő soha nme panaszkodott emiatt, sőt, mikor szakítás után jóval rákérdeztem, azt mondta, hogy ha belementem volna se biztos, hogy ilyen fiatalon el akarta volna venni a szüzességem...
Szóval ennyi, a srác tudja milyen idős vagy, tudja, mibe ment bele... ha szeret, akkor (szerintem) bőven tudja vállalni az áldozatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!