NŐK/lányok mi a véleményetek azokról a pasikról, srácokról akik hivatásossal veszítették el a szüzességüket vagy készülnek rá? Szerintetek ők mennyire FÉRFIAK vagy mennyire lesznek azok?
Mit vártok az ilyenektől hosszabb távon? Milyen előnnyel járhat, mert biztos van!!!
Biztos nem tudjátok,de vannak olyan pasik akik gátlásosak,félénkek,szégynelősek,kishitűek,nincs önbizalmuk stb...
Mondjuk már 26 éves és nem mer a lányokhoz közeledni ezért választja ezt a megoldást.
Meddig érdemes várni ha az emeber nem kezdeményez? 1.
2. Ilyen korban már égő pasiként szűznek lenni igaz?
Hallottam ilyet 29 évesről is.
Rá olyan hatással volt,hogy azóta keresi a lányok társaságát.
Jó lenne ha nem a 14-15-16-17 évesek fejtenék ki a véleményüket bocsi, köszi
sajna nekem is muszáj lesz :S
de félek h valami sz@rt összeszedek
17/L Én nem járnék olyannal aki "hivatásossal" csinálta először, mert az azt jelenti számomra, hogy feladta a hősi vadászatot, vagyis nem küzd a lányokért.
Amint leírtad ez annak lehet a következménye, hogy gátlásos félénk szégyenlős kishitű önbizalomhiányos a fiú, de egy ilyen jellemű ember nem várhatja el hogy legyen barátnője, nemde?Vagy azt gondolod ha nem leszel szűz megnő az önbizalmad?Próbáld ki, és kiderül!:D
17/L
Olyan. és feladta.
Nincs reméyn barátnőre ezért csinálná.
Miért vadásszo ha senki sem járna vele az említet hiányosságai miatt.
Nem is várja el,hogy legyen, pont ezért menne.
Tehát akkor szerinte mit csináljon az aki nincs birtokában azoknak a tulajdonságoknak amik fontosak a nőknek,ami miatt összejönek egy paliva?
Nem tudom,hogyad de ki tudja.
17/L
egyébként te mennyit is tapasztaltál az életből???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!