Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » NŐK/lányok mi a véleményetek...

NŐK/lányok mi a véleményetek azokról a pasikról, srácokról akik hivatásossal veszítették el a szüzességüket vagy készülnek rá? Szerintetek ők mennyire FÉRFIAK vagy mennyire lesznek azok?

Figyelt kérdés

Mit vártok az ilyenektől hosszabb távon? Milyen előnnyel járhat, mert biztos van!!!

Biztos nem tudjátok,de vannak olyan pasik akik gátlásosak,félénkek,szégynelősek,kishitűek,nincs önbizalmuk stb...

Mondjuk már 26 éves és nem mer a lányokhoz közeledni ezért választja ezt a megoldást.

Meddig érdemes várni ha az emeber nem kezdeményez? 1.

2. Ilyen korban már égő pasiként szűznek lenni igaz?

Hallottam ilyet 29 évesről is.

Rá olyan hatással volt,hogy azóta keresi a lányok társaságát.

Jó lenne ha nem a 14-15-16-17 évesek fejtenék ki a véleményüket bocsi, köszi

2010. márc. 9. 21:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Attól, hogy lefekszel egy Khurvával, még ugyanúgy senki nem fog veled járni ha hülye vagy, no meg mért nőnek meg az önbizalmad?? hogy már egyszer jártál bent egy punciba? lehet h testileg nem vagy szűz, de lelkileg meg igen, nem tudod milyen szerelmesen szeretkezni, nem tudod milyen együtt aludni valakivel akit kívánsz és szeretsz, és pont ezért ha eljön az idő azzal akit szeretsz (és ezt érzed) ugyanúgy befogsz szarni előtte, mint egy szűz.., és sztem attól is befogsz szrni ha olyannal vagy akit nem szeretsz, mert az első gondolatod az lesz hogy: "Hü bázé ennél már teljesíteni kell, nem fizetni"...

21/L remélem elég idős vagyok, hogy értsd és felfogd amit mondtam

2010. márc. 10. 06:39
 12/28 A kérdező kommentje:

Huhh,ennyire rossz lenne????

Miért?

Semmi előnye?

Szó sincs arról,hogy lenézném csak azért,mert 17 éves.

Enyiidősen islehet érett valaki akár nálam sokkal érettebb is.

Csak szerintem 17 évesen meg még fiatal hozzá az ember.

22.08-nem sírni vagyok itt hanem véleményeker kíváncsi.

Nem tudom,hogy kell változtatni.

Valaki ilyennk születik valaki olyannak.

05.37-szánalmas vagyok,pontosan tudom.

részben azért nem kellek senkinek,mert nem is próbálkozok.Na meg a tulajdonságaim ismereteében kinek kellenék.

Pont ezért jött szóba a hivatásos.

06.39-és akkor meddig várjak? Sosem fog történni semmi.

Tisztában vagyok vele,hogy ha meg is teszem még senki sem fog velem járni.

De ha nem megyek akkor sem fog velem senki járni.

Hüllye lennék azért,mert khurvához megyek?

Tudom,hogy attól még lelkileg szűz maradok.Sőt űres!

Igazad van ,,nem tudom milyen szerelmesen szeretkezni, nem tudom milyen együtt aludni valakivel akit kívánok és szeretek, és pont ezért ha eljön az idő azzal akit szeretni fogok (és ezt érzem majd elvileg ?) ugyanúgy befogok szarni előtte, mint egy szűz..,"

És akkor meddig várjak??? Vagy mit csináljak?

Ezek a közeljövőben nem fognakk megtörténi velem azt biztos.

Ha ez nincs akkor mi marad?

Ennyire rossz lenne ha fizetnék érte?

Nekem csak ez maradt.

Látod ez egy újabb ok amiért nem kezdeményezek,mert mi van ha véletlenül sexre kerülne a sor?

Ott bizony teljesíteni kell amit nem tudok és csak kinevetnének vagy még elötte rájönne és kinevetne,mert ti nők csak észreveszitek ha valaki szűz??

Tehát akkor mi is lenne a megoldás???

2010. márc. 10. 08:50
 13/28 A kérdező kommentje:

Azért mert nincs barátnőm már nem is tudhatom milyen csak körvonalaiban a sex??

Nekem ez jut!

2010. márc. 10. 08:51
 14/28 A kérdező kommentje:

Szóval mia vélményetek az ilynekről?

És a helyzetébe képzelnétek magatokat akkor ??

Ha nem lát mást?

2010. márc. 10. 08:54
 15/28 anonim ***** válasza:
Általában lefujjogják azokat, akik qrvákhoz mennek. Pedig azok között is van nem egy becsületesebb, mint az un. rendes nők között. "rendes" nők sem mindig szerelemből fekszenek. Sokszor sokkal többet "fizetsz" nekik, mint egy hivatásosnak. Nincs velük semmi baj. Legalább járt már a farkad ott is ahova való. Sok siket! Élvezz nagyot!
2010. márc. 10. 11:22
 16/28 anonim válasza:

Minden nő khúrva. Vagy így, vagy úgy, de mindenképp fizetsz :)

Biztos összejön hamarosan, mert mindenkinek összejön, csak épp ne egy topmodell csajjal próbálkozz :D

Amennyire tudsz változtass magadon és lépj valamit, mert ha csak állsz és vársz akkor nm vszínű, hogy történik valami :) Bár a mai világban ugyanúgy kezdeményezhet egy nő mint egy férfi! Szerintem meg ha hivatásoshoz mész, attól "több" leszel, tapasztaltabb, nm lepődsz meg, h mi is az ami a nők lába között van :D

Én sok szerencsét kívánok neked az élethez és jó élményt a hivatásossal! :)

2010. márc. 10. 12:55
 17/28 anonim válasza:

Szernitem a legfontosabb amin változtatnod kellene az a hozzáállásod. Olyan nincs, hogy ááh úgysem lesz barátnőm, mert ha így állsz hozzá akkor tényleg nem lesz.

Véleményem szerint menny el egy hivatásoshoz 100%, hogy nőni fog az önbizalmad.

2010. márc. 10. 13:32
 18/28 anonim válasza:

Hali!

Igaz én csak 21 éves vagyok(lány). de én tuti többre becsülném, ha bevallaná a pasim, hogy szűz,és fél hogy béna lesz szex közbe, minthogy egy hivatásossal volt előtte. Én voltam úgy együtt pasival(akkori barátom),hogy szűz volt (de ezt előtte nem tudtam,és szex közben sem tűnt fel). És jó volt utána megtudni, hogy velem volt együtt először. Szerintem nem ciki az,ha valaki ennyi idősen szűz, csak ritka az ilyen. de a ritka és ciki szó jelentései között óriási különbség van.

Nem tudom miért nem volt még barátnőd, de ha te tisztában vagy vele, és tudod h min kell változtatnod, akkor hajrá!

Külső- fodrász(egy kis stílusváltás sosem rossz), esetleg kozmetikus(ha úgy gondolod hogy szükséged van rá), sportolás, stílusváltás ruházatban...Szóval tegyél azért, hogy nagyobb legyen az önbizalmad,és ezt a csajok is tuti észreveszik! Én is szívesebben megyek úgy utcára, hogy kifestem magam,szépen felöltözök,megcsinálom a hajam... jobban érzem magam,és több önbizalmat ad.

Mi a véleményed erről?

2010. márc. 10. 18:33
 19/28 anonim ***** válasza:

6:39es vagyok

Sztem azzal tuti nem segítesz magadon, hogy "jaj úgyse lesz" és tudod mért?? mert így pontosan ez lesz a kisugárzásod, és ez lesz kiírva a homlokodra és a lányok azonnal megérzik, hogy veled valami nem stimmel és ott hagynak, legyél vidám és optimista hidd el rövidesen minden megváltozik.

Tudom most azt hiszed könnyű mondani, de hidd el nekem is van mit takargatnom nem is kicsi de túl léptem és egészséges szexuális életet tudok élni, minden CSAK hozzáállás kérdése:) Sok sikert:) HA kérdés van csak írj:)

2010. márc. 10. 19:20
 20/28 A kérdező kommentje:

11.22-köszi,az ilyenre is szükségem van nem csak a lebasásra

12.55-pont az a gond,hogy nem tudok változtatni magamon.

Azért is mennék hivatásoshoz,mert csak állok és nem történik semmi,kezdeményezni nem fogok,ne és lehet,hogy pont ennek a hatására tudok majd változtatni magamon valamennyit.

Hát ez az,már legaláb látam ezt-azt ha elmegyek egyhez,na meg nincs megfelelési kényszer.

13.32-nem tuok változtatni a hozáálásomon,sajnos.z az egyik oka amiért a hivatásosra gondoltma,a másik,hogy után atalán tudok majd. Ki tudja.Ha tovább várok nem történik semmi. Még nagyobb égés lesz,hogy szűz vagyok.

Végre valaki aki azt mondja,hogy nőhet az önbizalom egy ilyen találkától.

Neked is köszönöm a "jókívánságot" :-)

18.33- 1,Nézd ha lenne barátnőm felvállanám,hogy szűz vagyok ha már odáig jutottunk,Ez tuti.

De nincs és nem is lesz,mert nem tudom megváltoztani magam.És nem a bénézéstól félek.Ha olyan kapcsolatom lenne egyáltalán nem érdekelne.nevetnék rejte és nem szégyellném.

Hiányzik számtalan olyan tulajdonságom ami miatt kellhetnék egy lánynak.Ezt beismerem.

(szerintem ezzel nem vagyok egyedül)

Szerinted meddig várjon egy srác az első alkalommal.Képzel magad a helyembe.

Egyelőre nincs esély barátnőre.Tudom,hogy ez nektek nőknek furcsán hangzik,de van ilyen.Jelenleg ez a helyzet.De változhat. Talán ha elemygek egyhivatásoshoz ott elkezdődik valami.

2,Csak úgy egyéjszakás kalandnál nem mondanám el ,mert kinevetne ,égő,nem kezdőket keresnek a lányok,nem tudnék teljesíteni.Ezért nem is gondolok ilyenre.

Egy hivatásosnál nincs ilyen.

Könnyen mondjátok,hogy ne.

Nem ciki? Dehogynem ! Szerinted hány évesen az?

Szerinted ha én nem teszek semmit akkor meddig kellene várnom?

Nem tudom megváltoztatni azt amin kellene.Ráadásul ki tudja hány évig tartana.

Mi a véleméynem erről? Jó tanácsok.Köszi.

Tény,hogy öltözködni nem tudok és a lányok nem szeretik az ilyesmit.De nem is a külsőmön kellene dolgozni.

Az önbizalom az egyik nagy oka anak,hogy nincs barátnőm és,hogy nem is lesz mostanában.

6.39-mint mondtam nem is próbálkozok.Tisztában vagyok a hiányosságaimmal.Nem is futok a lányok után.

Legkevésbé optimista vagyok.

Most mindehonna ez zúdul ránk cs k azt nem teszik hozá,hogy hogyan legyünk azok.

MOndani könnyű az biztos.

Mondani könnyű,hogy ne tegyem,de a ha lányok is a helyembe képzelnék magukat ..

és be kellene ismerni,hogy van amin nem tudunk változtatni vagy kín keservesen ki tudja mennyi idő alatt akkor is csak várjunk. Legyek 30 évesen is szűz?

Meddig éri meg várni?

Nem lehetsége,hogy ennyi év után pont egy ilyen élmény indíthat el a változás útján még akkor ha lelkileg értelen vagyok?

Lehet,hogy ennek hatására kezdenék el változni olyan irányba,amilyenbe szerintetek kellene.

Lehet,hogy utána próbálkoznék,kicsivel több önbizlamam lenne,nyitottabb lennékfelétek,felszabadultabb.

Ki tudja?

Azt könnyen mondjátok,hogy legyen egy férfinek önbizalma,de ha így akarja legalább egy kis részét megszerezni az már baj.

Még flörtölni semmerek még ha tudnék is,mert nincs mögötte még egy minimális tapasztalat sem.

És azt is mondjuk ki,hogy ha egy férfi nem tapasztalat akkor kevésbé vonzó,látjátok rajta,hogy valami nem az igaz,ösztönösen nem vonzódtok hozzá.

Egyesek kinevetik ai még jobban elveszi az önbizalmát,mások kibeszélik ami szintén nem kellemes.

Minket is meg lehet ám bántani.

Most jön az,hogy nem minden lány ilyen.

Igaz.

Csak nincs ráírva a homlokára ,hogy ki milyen.

Akkor ismerkedjek,igaz?

Amihez nincs elég önbizalmam,meg úgy is tudom mi lesz a vége.

Miért baj az ha valaki beismeri,hogy jelen helyzetében nem vonzó a lányok számára?

Mi van ha változás első lépése esetleg pont egy hivatásos?

MIhez kínánsz sok sikert? a változáshoz vagy az ötletemhez?

2010. márc. 10. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!