Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » NŐK/lányok mi a véleményetek...

NŐK/lányok mi a véleményetek azokról a pasikról, srácokról akik hivatásossal veszítették el a szüzességüket vagy készülnek rá? Szerintetek ők mennyire FÉRFIAK vagy mennyire lesznek azok?

Figyelt kérdés

Mit vártok az ilyenektől hosszabb távon? Milyen előnnyel járhat, mert biztos van!!!

Biztos nem tudjátok,de vannak olyan pasik akik gátlásosak,félénkek,szégynelősek,kishitűek,nincs önbizalmuk stb...

Mondjuk már 26 éves és nem mer a lányokhoz közeledni ezért választja ezt a megoldást.

Meddig érdemes várni ha az emeber nem kezdeményez? 1.

2. Ilyen korban már égő pasiként szűznek lenni igaz?

Hallottam ilyet 29 évesről is.

Rá olyan hatással volt,hogy azóta keresi a lányok társaságát.

Jó lenne ha nem a 14-15-16-17 évesek fejtenék ki a véleményüket bocsi, köszi

2010. márc. 9. 21:17
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Nem sípolni jöttem ide csak,hogy véleményeket olvassak arról,hogy ha valaki nem tud összejönni lányokkal ,de így kipróbálja a sexet agy is így kezdi az milyen mások szemében.

Ezért kellne kicsit a helyembe képzelni magatok lányok.

Ha vaaki nem mer,de kíváncsi a sexre akkor?

Nem vagyk már tizenéves,meddig várjak?

2010. márc. 10. 20:24
 22/28 anonim válasza:
Végülis, ha tényleg ennyire reménytelennek érzed magad, és úgy érzed, hogy ettől lenne(vagy elindulna..) önbizalmad, akkor próbáld meg! csak utána ne mond el a barátnőidnek,mert lehet rosszul esne neki! Úgyhogy ha tényleg csak ebben látsz esélyt, akkor tedd meg.
2010. márc. 10. 21:02
 23/28 anonim válasza:

Mikor indulsz? :O

Majd mesélj milyen volt! :)

Mutasd meg a világnak! :)

2010. márc. 11. 00:56
 24/28 anonim ***** válasza:

6.39es vagyok, ha ennyire úgy érzed, hogy kell, akkor menj!

DE nem véletlenül mondom, hogy pozitívan és hidd el én tudom milyen félni a szextől de mégis pozitívan hozzá állni, nekem már 7éves koromban elvették a szüzességem, mivel én 7évesen nem akartam elég "kellemetlen" élmény volt..! Nem tudja senki, se család se barátok, csak a párom!

NA szal pozitívan!!

2010. márc. 11. 06:20
 25/28 A kérdező kommentje:

21.02-nézd,tudom,hogy nem fogok kezdeményezni.

Talánmajd ennek a hatására. Ez lehetetlen?

Azt nem tudom,hogy nőne-e az önbizlamam,de remélem.

Miért ne mondjam el a barátnőmnek ha lesz?

Azt hitem szeretitek ha őszinték vagyunk.

00.56-miért mutassam meg a világnka?

kihagyom

6.39-azt érzem,hogy ha így nem teszem meg akkor várhatok ameddig csak akarok,nem fog történi semmi.

Nem kimondottan a sexről van szó.Nem azért mennék,mert mindennél jobban kívánom.

Inkább csak,hogy elindítson.

Hátha ez lesz az az esemény ami után elkezdek majd csajozni,próbálkozni,stb.....

Ost összezavartál ezzel a pozitív hozzáállással

Még csak ötlet ! Korántsem biztos !

2010. márc. 11. 19:37
 26/28 anonim válasza:

Hali!

Nem vagy egyedül ezzel a dologgal. Én is 26 vagyok és még szűz.

Barátnőm sose volt, lehet, hogy sose lesz, de akiknél eddig próbálkoztam (5-6) azoknál mindig visszautasítást kaptam. Így hát letettem a dologról. Néha 2-3 évente megtetszik egy lány és megpróbálok ismerkedni, de nem sok szerencsére. Sajnos most is 2 év után megpróbáltam, de nem sok sikerrel. Legalább néha elkísérhetem egy darabon és közben beszélgetünk. De ez itt ki is merül... :(

2010. márc. 14. 17:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Na neee... ez a topic oda vág... :D

Szerintem képzeld azt h minden nő krva és játszd azt hogy mindenkinek fizetel.

Amúgy én is járok fizetőshöz, igaz én gyerekkoromban vesztettem el elég fura módobn (aztszem sátoroztunkj vagy mi :D)

Egy - két bnőn túlvagyok, de jelenleg nincsen, szóvl nem vagyok szerencsés a nők terén. Egyszerüen nem vagyok az a párkapcsolati ember. De a nőket tudom kezelni és jól eldumálok bármelyikkel, önbizalmam is van, de hogy én komolyan össze pakoljak vele, az kizárt. Ha meghallom egy nőtől hogy komoly kapcsolat, már menekülök.

2010. márc. 29. 22:45
 28/28 anonim ***** válasza:
2010. márc. 29. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!