Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimondtam magamnak, és felszabadultnak érzem magam?
Figyelt kérdés
Sokáig próbáltam menteni a kapcsolatot, életben tartani magamban a szerelmet, mély szeretetet, de azt vettem észre, hogy belefásulok, nem lelkesít, unom, érzelmileg szenvedélytelen, és bevallottam magamnak, végre kimondtam magamnak, hogy neke ebben semmi jó sincs, egyre jobban eltávolodok érzelmileg, és egyre kevésbbé érdekel hogy megmarad-e ez a kapcsolat vagy sem, az sem érdekel hogy szeret-e vagy sem, mert annyira kiégtem az egészben. Most hogy ezeket bevallottam magamnak, felszabadultnak érzem magam. Ez normális?tegnap 20:27
1/12 anonim válasza:
Neked normális. Megbeszélted azt amit jónak gondolsz. Lépéseket kell tenni a változásért!
2/12 A kérdező kommentje:
1-es azzal kezdtem hogy sokáig próbáltam menteni a kapcsolatot. Egyedül nem ment.
tegnap 20:34
4/12 anonim válasza:
Teljesen normális! Ezért ne legyen lekifurdalásod. Inkább azt találd ki hogyan tovább!?
5/12 anonim válasza:
Nyilván tisztábban látsz, hogy már nem vagy benne érzelmileg olyan mélyen, így persze, hathat egy felvilágosulásnak és felszabadulásnak.
Ismerősöm nemrég szakított, s azt mondta, hogy nem szomorú hanem megkönnyebbült volt hazafelé.
6/12 A kérdező kommentje:
3-as Nyilvànvaló szakítani fogok a kérdés nem is ez volt.
tegnap 20:41
7/12 A kérdező kommentje:
5-ös valójában már sehogy sem vagyok benne érzelmileg, de nagyon-nagyon sokáig próbáltam életben tartani az erzéseket magamban, de a mindjárt csak volt párom annyira elhanyagolt, és olyan sokáig, hogy ez lett az eredménye.
tegnap 20:42
9/12 A kérdező kommentje:
8-as azért, mert én nagyon-nagyon sokáig kitartó vagyok, nem szeretem feladni a helyzeteket, amikbe rengeteg energiát raktam.
tegnap 20:53
10/12 anonim válasza:
Én is ilyen voltam mint te, nem érte meg, van egy határ. Te sokkal fontosabb vagy mint egy szar kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!