Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kimondtam magamnak, és felszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimondtam magamnak, és felszabadultnak érzem magam?

Figyelt kérdés
Sokáig próbáltam menteni a kapcsolatot, életben tartani magamban a szerelmet, mély szeretetet, de azt vettem észre, hogy belefásulok, nem lelkesít, unom, érzelmileg szenvedélytelen, és bevallottam magamnak, végre kimondtam magamnak, hogy neke ebben semmi jó sincs, egyre jobban eltávolodok érzelmileg, és egyre kevésbbé érdekel hogy megmarad-e ez a kapcsolat vagy sem, az sem érdekel hogy szeret-e vagy sem, mert annyira kiégtem az egészben. Most hogy ezeket bevallottam magamnak, felszabadultnak érzem magam. Ez normális?
tegnapelőtt 20:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10-es igen, egy rakás f.s az nem kapcsolat, bármennyire is "építem" attól meg xar marad.
tegnapelőtt 21:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Nyilván normális. Ha a kapcsolat nem működik, akkor teher lesz, nem pedig élvezet. Az ember pedig megkönnyebbül, ha megszabadul a terhétől, vagy legalábbis elindul annak az útján.

Szakíts mihamarabb, hogy mindenki tovább léphessen, és boldogok lehessetek mással.

tegnap 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!