Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lassan két hónapja nem feküdtü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan két hónapja nem feküdtünk le, mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

5 éves kapcsolat, sajnos az utóbbi időben egyébként is azt érzem, hogy nem kíván a barátom, 3-4 hetente volt valami. Nem akar beszélni a problémáról, így nem tudom, miért jutottunk ide.

Most az elhízást és társait hanyagoljuk, előfordulhat, hogy már nem vonzódik hozzám, de egy dekát sem híztam, így ez nem lehet az oka.

Volt egy mélypontunk mostanában, amiből úgy néz ki, viszont most màr kijöttünk. De azóta sincs köztünk semmi, már a két hónapot súroljuk. Nagyon rosszat tesz az önbecsülésemnek… már nem érzem magam így vonzónak. Az egy hónapokat is nehezen viseltem, most meg aztán…

Erősen gondolkozom a szakításon. Mit tennétek ilyen helyzetben? Borzasztó érzés.

ma 07:00
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Eddig se jutottam volna el. Ha nem tud szexelni az nekem nem kapcsolat.
ma 07:02
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
5 éves kapcsolat az még nagyon frissnek mondható. Ha már most nincs szex, mi lesz később? Gondolom titokban van csaja. Én keresnék mást.
ma 07:14
 3/8 anonim ***** válasza:
No vagy vagy ferfi? Beszeltetek rola? Mit mond okkent?
ma 07:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akar beszélni a problémáról,"

Itt a probléma, ennek a kapcsolatnak annyi. Ha ő már ott tart, hogy csak létezik, nem kommunikál, akkor nem lesz változás. Helyedben szakítanék.

ma 08:40
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Szakíts. Ne vesztegesd rá az önbecsülésed, időd. Nem éri meg hidd el!
ma 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá, ez a legegyszerűbb. Mi az, hogy nem akar róla beszélni? Felhoztad egyáltalán a témát? Vagy csak arra vársz, hogy a gondolataidban olvasson?

Kommunikáció a titka mindennek.

ma 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Igyekeznék megbeszélni vele, felhozni. Ha nem akarja dobnám.
ma 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha már most nincs semmi intimitás mire vársz később talán sokkal több lesz úgy hogy nem is beszéltek erről! Szakítás után gyorsan találsz mást!
ma 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!