Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt pár randink, de még nem feküdtünk le. Este a konyhámban nem ért el valamit a polcon, kérte, hogy segítsek, erre derékből felemeltem (poénnak szántam), aztán valahogy olyan fura lett, majd lelépett... Megbántottam volna vagy túl közvetlen voltam?
Alacsony, vékony lány, és tudja, hogy nekem ez tetszik (tehát nem bántásnak szántam, hogy segíteni kell neki).
Másrészt mögé álltam, csak 2 kézzel 2 oldalt a derekát fogtam meg, tehát nem dörgöltem magamhoz, nem is okoztam fájdalmat... ez is túl intim, vagy túl közvetlen lett volna?
Kicsit megszeppent (előtte vidám volt), aztán közölte, hogy mennie kell...
Mi volt a baj?
Én 32, Ő 26
Felment a lakásodra, nem? Természetes, hogy nem rohantad le, de ez úgy látszik, sokkosan érte.
Amúgy meg egy bájos gesztus lenne. Lelkiállapot és felfogás kérdése. Lehet, azért ment el hamar, mert nem akarta, hogy továbbiak is legyenek. Attól még találkozhattok. Legyél óvatosabb.
Betartja a fokozatokat. A többire még időt ad magának. Ugye, a vacsora főzés nálad már egy lépcső előre. Neki több idő kell, jobban megismerni, közelebb kerülni szellemileg, lelkileg, minél több, változatosabb élethelyzetben megismerni téged.
Értelmes, érzékeny nő lehet. Nem afféle libuska. Ahogy mondani szokták, nem terem minden bokorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!