Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt pár randink, de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt pár randink, de még nem feküdtünk le. Este a konyhámban nem ért el valamit a polcon, kérte, hogy segítsek, erre derékből felemeltem (poénnak szántam), aztán valahogy olyan fura lett, majd lelépett... Megbántottam volna vagy túl közvetlen voltam?

Figyelt kérdés

Alacsony, vékony lány, és tudja, hogy nekem ez tetszik (tehát nem bántásnak szántam, hogy segíteni kell neki).

Másrészt mögé álltam, csak 2 kézzel 2 oldalt a derekát fogtam meg, tehát nem dörgöltem magamhoz, nem is okoztam fájdalmat... ez is túl intim, vagy túl közvetlen lett volna?

Kicsit megszeppent (előtte vidám volt), aztán közölte, hogy mennie kell...

Mi volt a baj?

Én 32, Ő 26

2022. aug. 21. 12:11
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
91%
hát, ha már ez sok volt neki, akkor lesznek itt még bajok...
2022. aug. 21. 12:14
 2/47 anonim ***** válasza:
89%

Felment a lakásodra, nem? Természetes, hogy nem rohantad le, de ez úgy látszik, sokkosan érte.

Amúgy meg egy bájos gesztus lenne. Lelkiállapot és felfogás kérdése. Lehet, azért ment el hamar, mert nem akarta, hogy továbbiak is legyenek. Attól még találkozhattok. Legyél óvatosabb.

2022. aug. 21. 12:14
 3/47 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudni, hogy előtted milyen élmények érték. Hívd meg lakáson kívül, légy tapintatos és gyengéd. Nő vagyok, én tudom.
2022. aug. 21. 12:16
 4/47 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez a "nő" még gyerek....
2022. aug. 21. 12:20
 5/47 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudhatod, hogy volt-e, aki vissza akart élni a törékenységével.
2022. aug. 21. 12:20
 6/47 anonim ***** válasza:
89%
Nőként nem értem mi baja lehetett. Te nem tettél semmi rosszat.
2022. aug. 21. 12:24
 7/47 anonim ***** válasza:
15%

Betartja a fokozatokat. A többire még időt ad magának. Ugye, a vacsora főzés nálad már egy lépcső előre. Neki több idő kell, jobban megismerni, közelebb kerülni szellemileg, lelkileg, minél több, változatosabb élethelyzetben megismerni téged.

Értelmes, érzékeny nő lehet. Nem afféle libuska. Ahogy mondani szokták, nem terem minden bokorban.

2022. aug. 21. 12:25
 8/47 anonim ***** válasza:
90%
Mégha hirtelen sok is volt a csajnak,nem kellett volna elrohannia...
2022. aug. 21. 12:28
 9/47 anonim ***** válasza:
84%
Nem akart vacsorautáni desszert lenni.
2022. aug. 21. 12:29
 10/47 anonim ***** válasza:
16%
Félt hogy megeroszakolod.
2022. aug. 21. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!