Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt pár randink, de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt pár randink, de még nem feküdtünk le. Este a konyhámban nem ért el valamit a polcon, kérte, hogy segítsek, erre derékből felemeltem (poénnak szántam), aztán valahogy olyan fura lett, majd lelépett... Megbántottam volna vagy túl közvetlen voltam?

Figyelt kérdés

Alacsony, vékony lány, és tudja, hogy nekem ez tetszik (tehát nem bántásnak szántam, hogy segíteni kell neki).

Másrészt mögé álltam, csak 2 kézzel 2 oldalt a derekát fogtam meg, tehát nem dörgöltem magamhoz, nem is okoztam fájdalmat... ez is túl intim, vagy túl közvetlen lett volna?

Kicsit megszeppent (előtte vidám volt), aztán közölte, hogy mennie kell...

Mi volt a baj?

Én 32, Ő 26

2022. aug. 21. 12:11
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
72%

Babuci, nem más feladata a mentális betegségeiddel és traumáiddal küzdeni. Az egyetlen, akinek ez feladata, az a pszichológus, akinek óránként 10 000 ftot fizetsz is azért, hogy elviseljen.

Jó, hogy már nem kezdek el a taknyomban forogni, mert valaki felemel egy kést az otthonában, hogy kenyeret szeljen vele, mert 20 éve apám késsel fenyegette anyám és onnantól beteg az agyam, kezeltetni meg lusta vagyok.

Viseljen el a franc titeket.

Aki meg szó nélkül lelécel egy ilyen helyzetben, az tényleg jobb, ha vissza sem jön. Le kell tiltani aztán rohadjon meg a saját poklában.

2022. aug. 21. 16:57
 32/47 anonim ***** válasza:
79%
Hat randi után,főleg,hogy többször voltam a lakásán,engem már az adztalra rakva dugtak volna.Egy teljesen ártatlan mozdulat,ami szerintem még romantikus is,ennyire kiveri a biztositékot,ott valami nem százas.Nem elrohanni kellett volna,hanem hátra fordulni,és puszit adni a szájára.
2022. aug. 21. 17:01
 33/47 anonim ***** válasza:
16%
Nem lehet hogy megsunáztad véletlen? Xd
2022. aug. 21. 17:07
 34/47 anonim ***** válasza:
73%

Teljesen igazad van mégha tahó is vagy egy kicsit :D :D

2022. aug. 21. 17:07
 35/47 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk aki már ott tart hogy a másik szekrényében turkál az ne sértődjön meg ennyin..
2022. aug. 21. 17:36
 36/47 anonim ***** válasza:
15%
#31 Döncike, ezt a babucizást még akkor is visszautasítanám, ha nő lennék.
2022. aug. 21. 18:31
 37/47 anonim ***** válasza:
15%
#37 Ha valamilyen félreértés folytán van nőd, sajnálom szegényt.
2022. aug. 21. 20:30
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező tisztáztátok a helyzetet?
2022. aug. 21. 20:43
 39/47 anonim ***** válasza:
14%
Nem a randik száma mondja meg, hogy mennyire bensőségesen alakul két ember kapcsolata. Az meg, hogy felment hozzá nem jelenti azt, hogy innentől automatikusan bizalmasabb lesz a viszony, ez szituációtól függ. Van amikor kifejezetten ezért mennek fel, és sokszor van, hogy nem. Én is mentem már fel nem egyszer, nem kétszer pasi jelölthöz (még esti órákban is dumálni) és mégse lett mindegyikből kapcsolat. Az ismerkedés egy folyamat, kinél hosszabb, kinél rövidebb. Van egy olyan érzésem, hogy te már sürgetnéd a dolgot, de nőként mondom ez nem fog beválni. Inkább visszafelé sül el, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Tetszik, nem tetszik a lány még nem döntötte el, hogy mi legyen. Ezért nem volt oda az amúgy bizalmasnak számító mozdulatért.
2022. aug. 22. 01:01
 40/47 anonim ***** válasza:
84%

39-es: Ha x-edik randin sincs semmi, akkor az csak barátság. Egészséges felnőttek, ha van kémia, vonzalom, vágynak rá viszonylag hamar, hogy fizikailag is megismerjék a másikat. A szex emberfüggő, van, akinek nem elég pár randi, de csók, ölelés, kézfogás? Korábbi trauma esetén (bántalmazó kapcsolat, nemi erőszak) tudok elképzelni lassú tempót, ill. kiborulást apróságon. Nőként én meg azt gondolnám egy többedik randin sem közeledő pasiról, hogy töketlen mentalitású, esetleg merevedési problémái vannak stb.

És amúgy meg azt gondolom, hogy aki hezitál, meg nincs még akkora bizalom, az ne menjen fel a másik lakására randizgatni, mert intim dolog.

2022. aug. 22. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!