Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt pár randink, de még nem feküdtünk le. Este a konyhámban nem ért el valamit a polcon, kérte, hogy segítsek, erre derékből felemeltem (poénnak szántam), aztán valahogy olyan fura lett, majd lelépett... Megbántottam volna vagy túl közvetlen voltam?
Alacsony, vékony lány, és tudja, hogy nekem ez tetszik (tehát nem bántásnak szántam, hogy segíteni kell neki).
Másrészt mögé álltam, csak 2 kézzel 2 oldalt a derekát fogtam meg, tehát nem dörgöltem magamhoz, nem is okoztam fájdalmat... ez is túl intim, vagy túl közvetlen lett volna?
Kicsit megszeppent (előtte vidám volt), aztán közölte, hogy mennie kell...
Mi volt a baj?
Én 32, Ő 26
Babuci, nem más feladata a mentális betegségeiddel és traumáiddal küzdeni. Az egyetlen, akinek ez feladata, az a pszichológus, akinek óránként 10 000 ftot fizetsz is azért, hogy elviseljen.
Jó, hogy már nem kezdek el a taknyomban forogni, mert valaki felemel egy kést az otthonában, hogy kenyeret szeljen vele, mert 20 éve apám késsel fenyegette anyám és onnantól beteg az agyam, kezeltetni meg lusta vagyok.
Viseljen el a franc titeket.
Aki meg szó nélkül lelécel egy ilyen helyzetben, az tényleg jobb, ha vissza sem jön. Le kell tiltani aztán rohadjon meg a saját poklában.
Teljesen igazad van mégha tahó is vagy egy kicsit :D :D
39-es: Ha x-edik randin sincs semmi, akkor az csak barátság. Egészséges felnőttek, ha van kémia, vonzalom, vágynak rá viszonylag hamar, hogy fizikailag is megismerjék a másikat. A szex emberfüggő, van, akinek nem elég pár randi, de csók, ölelés, kézfogás? Korábbi trauma esetén (bántalmazó kapcsolat, nemi erőszak) tudok elképzelni lassú tempót, ill. kiborulást apróságon. Nőként én meg azt gondolnám egy többedik randin sem közeledő pasiról, hogy töketlen mentalitású, esetleg merevedési problémái vannak stb.
És amúgy meg azt gondolom, hogy aki hezitál, meg nincs még akkora bizalom, az ne menjen fel a másik lakására randizgatni, mert intim dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!