Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt pár randink, de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt pár randink, de még nem feküdtünk le. Este a konyhámban nem ért el valamit a polcon, kérte, hogy segítsek, erre derékből felemeltem (poénnak szántam), aztán valahogy olyan fura lett, majd lelépett... Megbántottam volna vagy túl közvetlen voltam?

Figyelt kérdés

Alacsony, vékony lány, és tudja, hogy nekem ez tetszik (tehát nem bántásnak szántam, hogy segíteni kell neki).

Másrészt mögé álltam, csak 2 kézzel 2 oldalt a derekát fogtam meg, tehát nem dörgöltem magamhoz, nem is okoztam fájdalmat... ez is túl intim, vagy túl közvetlen lett volna?

Kicsit megszeppent (előtte vidám volt), aztán közölte, hogy mennie kell...

Mi volt a baj?

Én 32, Ő 26

2022. aug. 21. 12:11
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Szerény, csendes, bájos, "normális" lány, lassan haladunk, de nekem ez teszik, mert hosszú távra szeretek tervezni... Eddig 6 randink volt, 3 alkalommal jött el a lakásomba.

Lehet, hogy tényleg valami rossz emléket idéztem fel benne...

2022. aug. 21. 12:31
 12/47 anonim ***** válasza:
97%

Tapintatosan rákérdezhetnél legközelebb, hogy "figyi észrevettem hogy ez rosszul érintett,ha van valami oka vagy előzménye akkor nyugodtan beszélhetsz róla,bizhatsz bennem."

Díjazni fogja a figyelmességet,hogy egyáltalán észrevetted ezt a "jelet"

2022. aug. 21. 12:45
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem különféle élményeim voltak, ami miatt záros időn belül leléptem. A lakásán belül sok minden kiderül valakirôl, mert ott elengedi magát.

Az egyik hangosan böfögött, a másik túrkált a szájában, a harmadik nem mosott kezet wc után, mert ő “csak pisilt”, a negyediknek csorgott az állán a szaft, és megundorodtam tőlük. Ja, és volt, aki azonnal le akart rohanni, ahogy beléptünk az ajtón. Sutty, már ott sem voltam.

2022. aug. 21. 12:45
 14/47 anonim ***** válasza:
63%

Biztos, hogy 26?

A viselkedése és a méretei alapján inkább 16-nak tűnik

2022. aug. 21. 12:54
 15/47 anonim ***** válasza:
68%

Ez nekem nagyon ellentmondásos; ha én felmegyek egy pasihoz akivel randizgatok, akkor azt azért teszem, mert már nincs ellenemre a szex. Őneki meg már egy ilyen aranyos, es teljesen ártalmatlan gesztus is ekkora traumát okoz.

Szerintem is próbálj vele erről óvatosan beszélni.

2022. aug. 21. 13:01
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél vele kapcsolatot, akkor mondd el neki hogy nem akartad elijeszteni,megbántani(lehet túl sok, közvetlen volt a közeledés)!
2022. aug. 21. 13:03
 17/47 anonim ***** válasza:
39%

Felemelni valakit annyi, mint átvenni a teste feletti kontrollt. Ehhez még nem volt meg köztetek a kellő bizalom. Nemcsak hogy túl intim, de első fizikai kontaktusnak kissé ijesztő is lehetett. Megsértetted a határait. Rossz ötlet volt.

Egyébként nyilván van olyan kis termetű nő, aki szereti, ha pakolgatják, felkapják stb, de nem szabad azt hinni, hogy mindnek jólesik.

2022. aug. 21. 13:23
 18/47 anonim ***** válasza:
97%

17. válaszolót kiegészítve:

Lehet bántották a suliban a termete miatt és komplexusait erősíted az ilyen cselekedeteddel! (persze ez csak feltételezés részemről!)

2022. aug. 21. 13:27
 19/47 anonim ***** válasza:
65%
Aki a #17-et lepontozta, legyen szíves, érveljen is. Teljesen oké csak úgy felemelni valakit (ráadásul hátulról, meglepetésszerűen), ha egyszer eljött a lakásomra?
2022. aug. 21. 13:30
 20/47 anonim ***** válasza:
29%
Lehet megijedt, vagy jobbik esetben beizgult s kislányos zavarában elszaladt, hogy miért az mindegy. Mielőbb hívd el egy semleges, nem eldugott helyre, például cukrászda, és beszélgess vele! Ne erről, csak úgy, de mielőbb! Majd írj, ha van kedved, izgulunk.... ;)
2022. aug. 21. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!