Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Volt már olyan, hogy megbántottátok a férjeteket/párotokat?
Konkrét esetre nem emlékszem, de ha belátom, hogy én hibáztam, ok nélkül bántottam meg, akkor bocsánatot kérek. Ha előtte nagyon meg voltam győződve az igazamról, olyankor kicsit nehezen megy a bocsánatkérés, de kifacsarom magamból. :D Vagy legalább belátom neki is, hogy igazságtalan voltam.
Mert igazságtalanul megbántott a párod és bocsánatot sem kért? :)
"Mert igazságtalanul megbántott a párod és bocsánatot sem kért? :)"
Az van, hogy home office-ban vagyok, és a főnökömnek bevállaltam egy plusz munkát, nem nagy dolog, de sürgős volt. Úgyhogy a délutánom egy része azzal telt, hogy dolgozom. Ez nem tetszett neki, és azt mondta, hogy a főnök csicskása vagyok, meg hogy alamuszi p@cs, akit csak kihasználni lehet, mert egy szerencsétlen nyomi. Amúgy az első ilyen alkalom volt, hogy plusz munkát végeztem. Nem tudtam, hogy mi baja volt, próbáltam beszélne vele erről, de nem sikerült, csak bedurcizva bement a hálószobába. Majd végeztem a melóval, és ő is előbújt, de már akkor úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna, simogatott meg jópofizott. Én meg már este nem akartam felhozni a balhét, mert nem szerettem volna újra veszekedni.
Amúgy máskor is csinált már így. Leordította a fejem, olykor apróságok miatt, vagy olyanért is, amiről nem is tudtam, majd később úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Egyszer egy ilyen affér után szóltam neki, hogy valami nem oké, de akkor is én voltam a hibás.
Ő az első barátnőm, nem tudom még, hogy egy kapcsolatban, hogy mi a normális és mi nem. Ez normális dolog, hogyha megbánt, és később "elfelejt" bocsánatot kérni, és minden megy úgy, mintha mi sem történt volna?
Anno a nővéremmel is ilyen volt a testvéri kapcsolatom, gyakran kiabált velem, meg szidott, aztán meg kedves volt, mintha az imént semmi sem történt volna.
uh, ez nem igazán normális, amit írsz, Kérdező... eléggé az jön le belőle, hogy nem tisztel és önzőn elvárná, hogy miután kényére kedvére kitöltötte rajtad a dühét ilyen degradáló szavakkal, elvárná, hogy csak úgy felejtsd el..
a helyedben őszintén elbeszélgetnél vele ha ez többször előfordul, hogy egy kölcsönös tiszteleten alapuló egészséges kapcsolat nem működhet így. kommunikáljatok, ne söpörd a szőnyeg alá az ilyen helyzeteket és ne hagyd rá. tessék kiállni magadért
Persze, ilyen minden kapcsolatban előfordul, és mindig bocsánatot kérek. Nem mindig azonnal, mert a büszkeséget lenyelni sajnos néha nem annyira egyszerű, de ha màs nem, az esti összebújós beszélgetésen mindenképpen megejtem.
Amit írsz, nem normális. Ülj le vele beszélgetni!
Oké, hogy első kapcsolat, de azért az ember érzi, ha valami nem normális.
És ez így nem az.
Gondolom az a baja, hogy plusz pénz nélkül jófejségből minden szart elvállalsz a főnöködnek, ebből az jön le hogy nem állsz ki magadért és hülyének néznek.
Gondolom ez másban is megnyilvánul, ezért nem tisztel annyira mint férfit. Néha ez előtör belőle de utána rájön hogy így is szeret téged aztán megy a nyalifali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!