Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt pár randink, de még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt pár randink, de még nem feküdtünk le. Este a konyhámban nem ért el valamit a polcon, kérte, hogy segítsek, erre derékből felemeltem (poénnak szántam), aztán valahogy olyan fura lett, majd lelépett... Megbántottam volna vagy túl közvetlen voltam?

Figyelt kérdés

Alacsony, vékony lány, és tudja, hogy nekem ez tetszik (tehát nem bántásnak szántam, hogy segíteni kell neki).

Másrészt mögé álltam, csak 2 kézzel 2 oldalt a derekát fogtam meg, tehát nem dörgöltem magamhoz, nem is okoztam fájdalmat... ez is túl intim, vagy túl közvetlen lett volna?

Kicsit megszeppent (előtte vidám volt), aztán közölte, hogy mennie kell...

Mi volt a baj?

Én 32, Ő 26

2022. aug. 21. 12:11
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
19%
Hát ez nekem se tetszett volna. Egy párkapcsolatban nincs ezzel semmi baj. De ti még az ismerkedés elején vagytok, nem sok fizikai kontaktus volt köztetek. Intim szféra mond neked valamit?
2022. aug. 21. 13:33
 22/47 anonim ***** válasza:
33%
Beszéled meg vele. Lehet félre értettem a dolgot. Ilyenkor egy szál virág sokat segít.
2022. aug. 21. 13:37
 23/47 anonim ***** válasza:
88%
Jézusom, gondolj bele, ha egy minimális érintéstől a 6.!! randin ennyire kiakadt, akkor később mi lesz? Főleg ha szexre kerülne a sor.
2022. aug. 21. 14:12
 24/47 anonim ***** válasza:
0%
Beszéltél már Vele? Egy tündér az a lány, el ne cseszd!
2022. aug. 21. 14:17
 25/47 anonim ***** válasza:
92%
Elég gyerekes
2022. aug. 21. 14:21
 26/47 anonim ***** válasza:
84%

Hát, nekem ez gáz, mármint, ha valaki ennyitől kiborul, nem vadidegen vagy már. Szerintem még a 20. randin se lesz csók, pláne nem szex.

17-es: Én is alacsony, vékony vagyok, és volt már, hogy barátra hirtelen ráförmedtem, mert megijesztett egy ilyesmi gesztussal, váratlan volt, de azért nem kell ennyiből drámát csinálni. A szenteskedő szövegeket is hagyjuk már, milyen ismerkedés az, ahol sokadik randin sincs még semmilyen fizikai kontakt? Ez nem a legideálisabb módja volt, oké, de akkor is.

2022. aug. 21. 14:23
 27/47 anonim ***** válasza:
79%

Érvelek. Nőként úgy gondolom, hogy ez a beszariságnak a teteje és rohadt unalmas, ha valaki mindenen szarrá sértődik vagy összeszarja magát, ha már annyira volt "tökös",hogy felmenjen valakihez, akit alig ismer. Nem kell előadni a harmatvirágszálat, akinek a szemében valakit megemelni úgy, mint egy tesód, barátod, párod, egyenértékű azzal, mintha a fickó a falnak szorítva próbálta volna meg megerőszakolni, miközben ő incselkedett vele előtte ahelyett, hogy felnőtt nő módjára megkérte volna, hogy légyszi, vedd le nekem az adott dolgot. Nem, játsszuk a balfaszt és nyújtózkodjunk azért, amit egyértelműen nem érünk el, majd boruljunk ki, ha valaki másképp segít, mint ahogy a delíeiumos fejünkben elképzeltük.

De oké, túlteszem magam azon, hogy tele van a világ hisztis picsákkal, akik valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a beszariságuk ellenére nagyszájúak, amíg valaki nem kattan rájuk, utána meg nem képesek következetesen viselkedni és kommunikálni. Nem értem, de elfogadom.

Azt nem fogadom el, hogy valaki egy néma fasz lesz és hazarohan egy ilyen gesztus után, mindenféle magyarázat nélkül, mint egy hisztis hülyegyerek. Undorító és rohadt szánalmas, hogy legyen szó randiról, de én nőként barátként is tapasztalom, hogy nem lehet elmondani, ha valami zavart, ha valami rosszul esett vagy kellemetlen volt ott helyben, hanem kukán haza kell vágtázni és ghostolni a másikat vagy játszani az agyad. Felnőtt ember nem viselkedik így. Én legalábbis nem viselkednék így.

Ha valakihez felmegyek, egyrészt azért megyek, mert nem zavar, ha kicsit bizalmasabb lesz a kapcsolatunk. Természetesen én sem akarom, hogy valaki ne értsen a nemből, de ez a lány nem mondott nemet, nem mondott semmit, csak kattant benne valami és hazament. Még talán ez is rendben lenne, bár szerintem elég szánalmas, hogy úgy várja el valaki, hogy tiszteljék a határait, ha arra sem képes, hogy elmondja, hol vannak a határai. Ami nem oké, hogy itt találgatunk arról, hogy mi az isten baja van, mert azóta sem volt képes tisztázni azt a hülye helyzetet, amit ő teremtett ezzel a kukáskodással.

Nem, bocsi, de nem tudok ezzel azonosulni. Ez egy rohadt vicc.

26n

2022. aug. 21. 16:00
 28/47 anonim ***** válasza:
83%
Azért, ha valakinél nem elsőre vagyok és már a polcain turkálok, nehogy már ne férjen bele egy ilyen piti hülyeség. Ráadásul elmondani sem mondja a kínját. Van baj a fejében, felőlem menjen, vissza se jöjjön.
2022. aug. 21. 16:29
 29/47 anonim ***** válasza:
40%

#27 Egy teljesen ismeretlen emberről nyilatkozol szikrányi empátia nélkül, a megvetésig lenézően, közben szétvet a düh... Minden oké? Akarsz beszélni róla?

Léteznek emberek, akik máshogy szocializálódtak, mint te, máshogy reagálnak, érzékenyebbek. Joguk van hozzá.

Bizony határsértés valakit csak úgy megragadni és felemelni, még akkor is, ha nem először randiznak. Teljesen érthetőnek tartom, hogy valaki ettől zavarba jön vagy megbántódik, és nem gondolja, hogy emiatt neki magyarázkodnia, mentegetőznie kellene.

2022. aug. 21. 16:31
 30/47 anonim ***** válasza:
82%

"Bizony határsértés valakit csak úgy megragadni és felemelni, még akkor is, ha nem először randiznak. Teljesen érthetőnek tartom, hogy valaki ettől zavarba jön vagy megbántódik, és nem gondolja, hogy emiatt neki magyarázkodnia, mentegetőznie kellene."

Érzelmileg és/vagy mentálisan sértült embereknél valóban. A kérdező egyik esetben sem számíthat sok jóra. A lánynak először magát kéne rendbetennie. (ha szükséges, akkor pszichológus segítségével)

2022. aug. 21. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!