Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működött ez a volt párjaimmal?
Csak hosszabb kapcsolataim voltak, ahol egy idő után sor került a családjainknak való bemutatkozásra is. Alapból egy introvertált ember vagyok, aki nehezen nyílik meg, pláne ha ritkán találkozik bizonyos emberekkel. Így sosem mélyült el a rokonokkal a kapcsolatom. Ami számomra nem volt probléma, mert végsősoron a párommal szerettem volna kapcsolatban lenni, nem velük. Gyakran nem mentem el születésnapi ünneplésekre, vagy egyéb családi összejövetelekre az évek múltán. Szakításkor ezt meg is jegyezték, hogy örültek volna, ha gyakrabban jelen vágyik az ilyen eseményeken, de nem akarták rám erőltetni. Ezek több éves kapcsolatok voltak.
A jelenlegi párommal viszont ez tök simán megy és értékeli az apróbb próbálkozásaimat is. Eleve a szándékot, hogy elmegyek vele ilyen programokra, pedig pár hónapja vagyunk együtt. És engem is meglepett, hogy nem zárkózom el ezek elől. Ilyen rövid időn belül az az érzésem, hogy már előrébb jár a kapcsolatunk, mint a több éves kapcsolataim nagy része évek alatt.
Van hasonló tapasztalatotok?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!