Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma tényleg csak úgy működhet egy párkapcsolat jól, ha
a férfi háttérbe tólja a saját céljait és csak arra
fókuszál, hogy a nőt boldoggá tegye, kielégítse,
különben szakítás lesz a vége?
Figyelt kérdés
Magyarul vagy az van amit a nő akar vagy vége a kapcslatnak.
Nyílvánvalóan nem így van, bár függ attól, hogy milyen céljaid vannak. Ha ezek a célok őt is érintik, akkor illik megbeszélni a dolgokat, majd közösen dönteni.
tegnap 13:08
2/15 anonim válasza:
Nem. 1 napot bírnátok csak ki provokatív, nőket szidó kérdések nélkül!
tegnap 13:08
3/15 anonim válasza:
Egy jó kapcsolatban szerintem mind a két fél jól léte fontos. Nem kerülhetnek (hosszútávon) a saját érdekek a közösek elé és főleg nem hanyagolható el a másik fél érzelmileg. Ha az egyik fél csak követel/elvesz, a másik meg állandó háttér, támogatói szerepbe kényszerül, akkor bizony szakítás lesz, vagy legalábbis érzelmi elhidegülés szép lassan. És ez nemektől függetlenül így van szerintem.
tegnap 13:09
4/15 anonim válasza:
Egy párkapcsolat akkor működik egészséges, normális embereknél, ha mind a kettő akar tenni a másikért az észszerűség határain belül. Ott, ahol ilyen szitu van, hogy a férfi mindenről lemond a nőért, ott a férfinak vannak komoly önbecsülési és mentális gondjai, vagy neki csak a p...i a fontos és máshogy nem tud hozzájutni. Értelmes férfi ilyenkor szakít és keres olyan nőt, akivel jobb az összhang.
tegnap 13:11
5/15 anonim válasza:
Attól fog jól működni egy párkapcsolat, ha a felek céljai többé kevésbé megegyeznek. Az nem egy jól működő párkapcsolat, ahol az egyik fél teljesen alárendeli magát a másiknak, hanem toxikus, akár bántalmazó.
Talán ne az legyen az ismerkedés során az egyetlen szempont, hogy p_nához juss, akkor nem kerülsz majd ilyen helyzetbe.
tegnap 13:29
6/15 anonim válasza:
Háttérbe szorítás a saját célok miatt? Ez azt jelenti, hogy férfi vagy, nem tudsz többfelé koncentrálni ezért hagyagolod a másik fontos dologot is az életedben. Így értettem talán. Ez azt jelenti, hogy amikor kiléptél a munkából képtelen az agyad átálni, hogy otthonra gondolva aki mellett fekszel arra koncentrálj?
Szakítás van ha a másikat semmibe veszed.
tegnap 13:46
7/15 anonim válasza:
A te fejedben igen. Nálam nem így működik.
tegnap 13:52
8/15 anonim válasza:
PÁRkapcsolatot írsz, de mégsem arról, hanem valami téves képről a fejedben. A normális PÁRkapcsolatban ketten vannak. Hol erre, hol arra süllyed a mérleg nyelve: hol egyik enged a másikért, hol a másik az egyikért, hiszen szeretik egymást. A céljaikat úgy határozzák meg, módosítják, hogy mindkettőjüknek megfelelő életet teremtsenek maguk körül. Ha a mérleg nyelve hosszabb távon kiegyenlíti magát, akkor tud működni a kapcsolat. A nők nem várják el, hogy minden úgy legyen, ahogy csakis ők akarják. Ez csak egy fals indok azoknak, akik valami más miatt nem tudnak értékes és működőképes párkapcsolatot felépíteni.
tegnap 14:21
9/15 A kérdező kommentje:
4#
Érdekes én pl mindig elmondtam a véleményemet amikor valaki ezt próbálta meg velem eljátszani és mindig szakítás lett a vége mert a női fél nem bírta elviselni, hogy nem az van amit ő akar és ez így neki nem jó akkor szakítsunk.
Olyat nem találtam aki külsőleg tetszik és nem ezt várja el belsőleg.
tegnap 14:27
10/15 anonim válasza:
De azért egy jó kapcsolatban a két fél ugyanazt akarja, max. apró dolgokban lehetnek eltérések. És gyanítom, azért nem ilyenekben nem akartak engedni, hogy mokkaszínű vagy világoszöld legyen a fal színe, vagy hol tartjátok a sótartót. Az más kérdés, hogy ilyenkor az a helyes, amit te teszel, de ha vki nem képes abban a kérdésben kompromisszumra, joga van azt mondani, hogy ő azt nem akarja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!