Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez olyan borzasztó reakció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez olyan borzasztó reakció volt? Emiatt érezzem magam rosszul?

Figyelt kérdés

Szóval adott a szituáció, hogy le van fagyva a kocsi ablaka, és amíg a gyerekek bent ültek én rajzoltam nekik rá vicces dolgokat.

Aztán a kaparóval elkezdtem a szélvédőt alulról felfelé vízszintesen lekaparni. Mert felül voltak a rajzok, így alulról kezdtem.

Férjem áll és nézi, majd közli, célszerűbb lenne felülről lefelé, mert akkor nem marad ott az a kis hó.

Erre nem reagáltam semmit, csak csináltam tovább, erre ő: csak azért sem úgy csinálod mi?

Erre én lesütöttem a szemem és fújtattam egyet, igyekezve visszafogva az ingerületemet. Erre ő full idegesen, hogy most mit vagyok ideges egyből, ő csak azt mondta, hogy jobb lenne úgy, de én direkt nem úgy csinálom, stb. Én meg erre mondtam, hogy nem kell beleszólni abba amit csinálok, mert mindig azt csinálja, én most így akartam, mert a rajzot akartam utoljára.

Na most ezek után a férjem meg van győződve róla hogy én milyen elviselhetetlen vagyok :( És emiatt bűntudatom van, hogy most mit kellett volna másképp csinálnom?

Neki miért nem mindegy hogy én hogy kaparom azt az ablakot?

Ugye nem én vagyok a hibás? Mert én már teljesen elbizonytalanodtam :(

ma 09:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hiba volt, hogy az első felvetése után nem közölted, hogy a rajzokat akarod utoljára, azért így csinálod.

Ha jól sejtem elèg gyakori köztetek az ilyen értelmetlen csörte. Mindketten indokolatlanul feszültegek be. Ő a "csak azért se csinálja úgy, mert én mondtam" gondolaton, te meg a "faszt pofázik bele" gondolaton cseszted fel magad, pedig simán lehet, hogy először tényleg csak segítő megjegyzést tett. Csak a kommunikáción múlik az ilyen helyzetek végkikenetele.

Szóval, szerintem te hibáztál először, ő meg folytatta a kötözködéssel.

ma 09:55
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Szólj, ha tévedek, de itt van sok más gond is, vagy tévedek?

Ha emiatt bűntudatod van, akkor kell lennie másnak is.

ma 09:56
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy felnőtt emberek vagytok mindketten és nem gyerekek? Egyébként 100%-an biztos vagyok benne, hogy ez az eset csak egy tünet és jóval mélyebben gyökerezik a probléma köztetek!

"Én meg erre mondtam, hogy nem kell beleszólni abba amit csinálok, mert mindig azt csinálja..."

Arra utal, hogy állandóan beszól és szinte tuti néha jogosan, de te neked teljesen mindegy mert egyszerűen leszarod mit mond. Őt az jobban felspanolja és annál inkább beszól.

Mi lenne ha a gyerekek miatt legalább leülnétek és beszélnétek egymással harag nélkül mi nem tetszik egymáson és javítanátok rajta?

ma 09:58
 4/29 A kérdező kommentje:

Van, persze, egyszerűen utálom már őt, de emiatt is bűntudatom van. Olyan jó lenne ezeket kibeszélni. Annyira elegem van már belőle, de szarul érzem magam, hogy ezt érzem, hogy utálom, hogy elegem van, hogy idegesít, hogy jobban érzem magam, ha nincs ott.

Állandóan ideges a gyerekekkel, ő maga állandóan feszült, a hétvégén a gyerek leköpte vízzel a medencében, és ő meg fejbevágta egy játékkal, de annyira hogy a gyereknek minimálisan vérzett a feje, meg púp is lett, de nem vészes, pár óra alatt elmúlt, meg ő nem akarta bántani, csak puha felével akarta megütni. Mert ő meg leköpte. Emiatt forr bennem az indulat, hogy meg merte ütni a gyerekemet, és közben azt érzem, oké, de nem akarta így bántani, de közben azt érzem, hogy basszus, megütötte, seb is lett rajta.

Irritál az ember egyszerűen, és borzalmasan érzem magam emiatt :( Én úgy érzem mindent megtettem a kapcsolatért. és engem hibáztat, hogy én milyen vagyok, mikor egyszerűen csak elegem van belőle :(

ma 10:00
 5/29 anonim ***** válasza:
65%
Válj el, ennyi!
ma 10:01
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem megoldás leütni a gyereket, DE NEM SZABAD KÖPKÖDNI SEM! A gyerekek érzik a feszültséget, érzik, hogy rendesen gyűlölitek egymást és ők is agresszívak, rosszak. Nem vagytok hajlandóak letenni a háborúról és akkor rajtuk csattan az ostor a legjobban. Tessék elválni.
ma 10:04
 7/29 anonim ***** válasza:
23%
4: Miért maradsz vele?
ma 10:09
 8/29 A kérdező kommentje:
Nemtudom, félek megbánom, ha elválok. Mi van ha mással sem lenne jobb? Vagy mi a fenét csinálnék egyedül? Mi van ha én rontottam el mindent? Két kicsi gyerekem van, mi a fenét csinálnék velük egyedül? ők mit szólnának? Iszonyú nehéz :( Nincs rokoni segítség se.
ma 10:11
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Legyen kivel beszélgetned erről

Vele is tudj beszélgetni

Ha kell, keress szakembert

48/F

ma 10:13
 10/29 A kérdező kommentje:
hát ez az, nincs kivel beszélgetnem :( anyámmal tudok, dehát ő meg szerintem nem valami pártatlan, meg nem akarom rázúdítani a problémáimat, mert akkor meg aggódik. Pszichológusra én is gondoltam.
ma 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!