Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a reakció mit jelent neked?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a reakció mit jelent neked?

Figyelt kérdés

Igyekszem gesztusokkal is kimutatni hogy fontos nekem a barátnőm.

De eljutottunk odáig hogy úgy érzem természetesnek veszi amit teszek.

Sokszor mondja hogy ezt vagy azt kérek és ő vár.

Pl este tvzik és mondja hogy kérek dinnyét és mutatja hogy az ölébe és tvzik tovább. Szívesen hozok neki, de rá kérdeztem hogy te mikor hozol nekem csak úgy valamit? - mosolyog és azt mondja őőő..

2024. júl. 12. 11:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb mondjad neki: huu, én is kérek, hozzál be nekem is, köszi.

Vagy: Tudod hol van, nyugodtan szolgáld ki magad.

2024. júl. 12. 11:41
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
Sosem szabad túlzásba vinni a kedvességet, mert - mint ahogy írtad is - természetesnek fogja venni és elvárás lesz belőle. Innentől kezdve pedig nem érték ha megteszed neki, de hiányolni fogja ha nem. Nem nyerhetsz. Mindent csak mértékkel!
2024. júl. 12. 11:41
 3/20 anonim ***** válasza:
10%

Sajnos nem idomitottad be az elején.

Pedig a nőket be kell,különben elkanászodnak.

2024. júl. 12. 11:43
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Mondd ilyenkor, hogy "kérjél nekem is". 😃
2024. júl. 12. 11:48
 5/20 anonim ***** válasza:
94%

Mond, hogy rendben, hozok, de gyere, hogy te meg hozzál nekem.

Ha nem is pont így, de nálunk ez van. Saját magunknak mi is lusták vagyunk megmozdulni, de ha a másik kéri, akkor megyünk. Csak annyi a különbség, hogy nálunk ez oda-vissza megy, nem mint nálatok.

2024. júl. 12. 11:59
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem férfival volt ugyanez.

Vannak, akik nem úgy gondolnak a kapcsolatra, hogy felváltva kedveskedünk egymásnak. Hanem elkezded a kedveskedést, és akkor ő eldönti, hogy ő a baba, te a szülő, ő mindig csak kap, te mindig csak adsz.

Szerintem ezt meg kell beszélni, bár nem hiszem, hogy ha valakiben nincs meg a belső kényszer, hogy viszonozza a gondoskodást, akkor az kialakulhat benne.

2024. júl. 12. 12:01
 7/20 anonim ***** válasza:
17%
Már az fura hogy így kéreget.
2024. júl. 12. 12:01
 8/20 anonim ***** válasza:
46%

Ennyiből csak arra lehet következtetni, hogy nincs kölcsönösség a kapcsolatotokban. Papucs vagy.

DE viszont, ha nem te lennél csicskáztatva, hanem a barátnőd, akkor meg magukat a földhöz csapkodva visítanának az itteni feministák, hogy te mit képzelsz magadról, kontrollmániás vagy és egyébként is tárgyként kezeled a nőket, brühühűűű!! 🥹

2024. júl. 12. 12:05
 9/20 anonim ***** válasza:
34%

8, ellentmond mindennek, amit írtál, hogy férfiakra használják a papucs szót. Ha kiszolgálja a párját, mint egy nő, akkor papucs.

Ennyi öngólt ilyen rövid idő alatt nem láttam.

2024. júl. 12. 12:10
 10/20 anonim ***** válasza:
8%

„Ha kiszolgálja a párját, mint egy nő, akkor papucs.”

Drága barátom! Miközben értelmezni próbáltad a hozzászólásomat, az 1. mondatom felett nagyvonalúan átsiklottál. Remélem sikerült segíteni a szövegértést… 😅

2024. júl. 12. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!