Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a reakció mit jelent neked?
Igyekszem gesztusokkal is kimutatni hogy fontos nekem a barátnőm.
De eljutottunk odáig hogy úgy érzem természetesnek veszi amit teszek.
Sokszor mondja hogy ezt vagy azt kérek és ő vár.
Pl este tvzik és mondja hogy kérek dinnyét és mutatja hogy az ölébe és tvzik tovább. Szívesen hozok neki, de rá kérdeztem hogy te mikor hozol nekem csak úgy valamit? - mosolyog és azt mondja őőő..
Legközelebb mondjad neki: huu, én is kérek, hozzál be nekem is, köszi.
Vagy: Tudod hol van, nyugodtan szolgáld ki magad.
Sajnos nem idomitottad be az elején.
Pedig a nőket be kell,különben elkanászodnak.
Mond, hogy rendben, hozok, de gyere, hogy te meg hozzál nekem.
Ha nem is pont így, de nálunk ez van. Saját magunknak mi is lusták vagyunk megmozdulni, de ha a másik kéri, akkor megyünk. Csak annyi a különbség, hogy nálunk ez oda-vissza megy, nem mint nálatok.
Nekem férfival volt ugyanez.
Vannak, akik nem úgy gondolnak a kapcsolatra, hogy felváltva kedveskedünk egymásnak. Hanem elkezded a kedveskedést, és akkor ő eldönti, hogy ő a baba, te a szülő, ő mindig csak kap, te mindig csak adsz.
Szerintem ezt meg kell beszélni, bár nem hiszem, hogy ha valakiben nincs meg a belső kényszer, hogy viszonozza a gondoskodást, akkor az kialakulhat benne.
Ennyiből csak arra lehet következtetni, hogy nincs kölcsönösség a kapcsolatotokban. Papucs vagy.
DE viszont, ha nem te lennél csicskáztatva, hanem a barátnőd, akkor meg magukat a földhöz csapkodva visítanának az itteni feministák, hogy te mit képzelsz magadról, kontrollmániás vagy és egyébként is tárgyként kezeled a nőket, brühühűűű!! 🥹
8, ellentmond mindennek, amit írtál, hogy férfiakra használják a papucs szót. Ha kiszolgálja a párját, mint egy nő, akkor papucs.
Ennyi öngólt ilyen rövid idő alatt nem láttam.
„Ha kiszolgálja a párját, mint egy nő, akkor papucs.”
Drága barátom! Miközben értelmezni próbáltad a hozzászólásomat, az 1. mondatom felett nagyvonalúan átsiklottál. Remélem sikerült segíteni a szövegértést… 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!