Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a reakció mit jelent neked?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a reakció mit jelent neked?

Figyelt kérdés

Igyekszem gesztusokkal is kimutatni hogy fontos nekem a barátnőm.

De eljutottunk odáig hogy úgy érzem természetesnek veszi amit teszek.

Sokszor mondja hogy ezt vagy azt kérek és ő vár.

Pl este tvzik és mondja hogy kérek dinnyét és mutatja hogy az ölébe és tvzik tovább. Szívesen hozok neki, de rá kérdeztem hogy te mikor hozol nekem csak úgy valamit? - mosolyog és azt mondja őőő..

2024. júl. 12. 11:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Ne haragudj rám, nem szokásom csak úgy beleszállni emberekbe, főleg mások vitájába beleugatni, de annyira magas labda... Annyira magas lóról ugatva mondtál hülyeséget...

Hol is volt önellentmondás a 8-as írásában? Két dolgot állított:

1: Ha egy férfi - csúnyán fogalmazva - a nő seggét is kinyalja, akkor papucs.

2: Ha egy nő teszi ugyanezt a férfivel, akkor - egyes emberek vélekedése szerint - nem a nő a papucs, hanem a férfi a szemét, rohadék, aki tárgyként kezeli a nőt.

Szövegértési gondjaid vannak? Érettségin szokott lenni szövegértés, előbb azt tedd le, mielőtt ész nélkül próbálnád osztani az észt.

2024. júl. 12. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

11: "Ha egy férfi - csúnyán fogalmazva - a nő seggét is kinyalja, akkor papucs."

Igaz, erre írtam, ha egy nő nyalja ki a faszi valagát, senki nem hívja papucsnak.

2024. júl. 12. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:
24%

Korrektség híve vagyok, szóval javítom magam. Nem önellentmondást írtál, hanem öngólt. Elnézést, félrenéztem.

Valóban ezt írtad, de a másik válaszoló pont arra próbált rávilágítani, hogy mind a két esetben a férfi a szar. Vagy azért,mert papucs, vagy azért mert kihasználja a nőt... Kettősmérce. Szóval hol van az öngól??

2024. júl. 12. 12:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy tudja, hogy nem kell viszonoznia, akkor is megteszed. Ez olyankor szokott ennyire elcsúszni, mikor az egyik félnek nem olyan fontos a kapcsolat, nem szerelmes, a másik viszont igen. Ő minek erőlködjön? Ha ott vagy neki, úgy is jó, ha nem, akkor úgy is. Te meg teszed, amit mondd, mert félsz, hogy el ne hagyjon.
2024. júl. 12. 12:51
 15/20 anonim ***** válasza:
37%
Bocsánat, ezzé: [link]
2024. júl. 12. 15:19
 16/20 A kérdező kommentje:

De pont hogy ő ragaszkodik jobban.

Sőt múltkor tudtam éjjel érek haza, ő előttem 1,5 órával és kértem tőle vlmit tegyen meg , ő tette szóvá higy de ilyet nem szoktál ..persze nem tette meg..

2024. júl. 12. 15:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#6 Az a durva, hogy már a 7 éves unokahúgom megkérdezi, kérek-e egy pohár vizet, hozzon-e nekem is.Még a gyerekek sem ilyen önzőek.
2024. júl. 12. 16:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Eszébe se jut hogy mondjuk ha ő eszik jégkremet legalább megkérdezze én kérek e. Vagy nekiálljon vlmi vacsit tenni az asztalra.. ritkán főz, de ha kellene akkor azért nem főz mert én nem mondtam mit..
2024. júl. 12. 16:32
 19/20 anonim ***** válasza:
8-asnak van igaza.
2024. júl. 12. 17:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kölcsönösnek kéne legyen a kedvesség. Nem azt mondom, hogy nem várhatjuk néha, hogy a párunk hozzon nekünk valamit, de ez már kimeríti az ugráltatás fogalmát. Az meg, hogy meg sem kínál, mikor ő eszik jégkrémet, szerintem már gyerekes a részéről...sőt...még a 3 éves unokahúgom is megkérdezi, hogy kérek-e egyet vagy akár a övéből. Úgy látom, hogy csajszink kényelmesen csücsül ebben a kapcsolatban, cserébe nem tesz bele túl sokat.
2024. júl. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!