Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a reakció mit jelent neked?
Igyekszem gesztusokkal is kimutatni hogy fontos nekem a barátnőm.
De eljutottunk odáig hogy úgy érzem természetesnek veszi amit teszek.
Sokszor mondja hogy ezt vagy azt kérek és ő vár.
Pl este tvzik és mondja hogy kérek dinnyét és mutatja hogy az ölébe és tvzik tovább. Szívesen hozok neki, de rá kérdeztem hogy te mikor hozol nekem csak úgy valamit? - mosolyog és azt mondja őőő..
Ne haragudj rám, nem szokásom csak úgy beleszállni emberekbe, főleg mások vitájába beleugatni, de annyira magas labda... Annyira magas lóról ugatva mondtál hülyeséget...
Hol is volt önellentmondás a 8-as írásában? Két dolgot állított:
1: Ha egy férfi - csúnyán fogalmazva - a nő seggét is kinyalja, akkor papucs.
2: Ha egy nő teszi ugyanezt a férfivel, akkor - egyes emberek vélekedése szerint - nem a nő a papucs, hanem a férfi a szemét, rohadék, aki tárgyként kezeli a nőt.
Szövegértési gondjaid vannak? Érettségin szokott lenni szövegértés, előbb azt tedd le, mielőtt ész nélkül próbálnád osztani az észt.
11: "Ha egy férfi - csúnyán fogalmazva - a nő seggét is kinyalja, akkor papucs."
Igaz, erre írtam, ha egy nő nyalja ki a faszi valagát, senki nem hívja papucsnak.
Korrektség híve vagyok, szóval javítom magam. Nem önellentmondást írtál, hanem öngólt. Elnézést, félrenéztem.
Valóban ezt írtad, de a másik válaszoló pont arra próbált rávilágítani, hogy mind a két esetben a férfi a szar. Vagy azért,mert papucs, vagy azért mert kihasználja a nőt... Kettősmérce. Szóval hol van az öngól??
De pont hogy ő ragaszkodik jobban.
Sőt múltkor tudtam éjjel érek haza, ő előttem 1,5 órával és kértem tőle vlmit tegyen meg , ő tette szóvá higy de ilyet nem szoktál ..persze nem tette meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!