Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetesnek vehető ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetesnek vehető ez a reakció?

Figyelt kérdés

Férjemmel 14 éve vagyunk házasok.Van 2 gyermekünk.1 hónapja nagyon megbántottam , (egymás utáni hétvégén is elment a haverjával )(azt mondtam ha nem kellek neki akkor váljunk el.)szóvá is tette hogy mennyire rosszul esett ez neki és hogy dühös ,haragszik. 2napig hozzám se szólt hozzám sem ért. Bocsánatot kértem többször is! Mindig vad szex lett a vége,azt mondja szeret.Nem ezt érzem. 1 hónappal ezelöttig mindig átkarolva aludtunk,mindennap kifejezte hogy tetszem neki.Mindig megsimogatott, átölelt, puszilgatott ,mondta mennyire kíván.

Beszéltünk a megbántásról 2 hete, volt hogy olyanokat mondott hogy a szerelem elmúlik az hazudik aki azt mondja szerelmes,de szeret.Elakart költözni , de direkt nem ment azt mondja.Közömbösséget érzek, nem kérdezi meg hogy vagyok.Mindennap szeretkezünk hol ő kezdeményez hol én.akkor is mondja hogy szeret de csak miután én mondom.Azt érzem nála teljessen elmúlt a szeretet.Van úgy ha alszom érzem hogy hozzám ér de ha megmozdulok elrántja a kezét,ha én fogom meg a kezét azt is viszonozza de csak 2 percig és elfordul. De akkor miért ilyen jó a szex és szinte mindennap?Hogy tudnám vissza hozni a régi énjét?Van esély megmenteni a kapcsolatot?

okt. 26. 09:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Megmondta, hogy nem szerelmes beléd, de nyilván igazán nem szeret és az agyán jössz ki azzal, hogy rajta lógsz, állandóan fogdosod. Nem fogod meg őt se szexszel, se mással. Ha menni akar hagyj menjen.
okt. 26. 11:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit olyan ez a veszekedés, mintha egy jó ürügy kellett volna neki...

1. Nekem sem tetszene, ha 2 egymás utáni hétvége is a haveroké.

2. Oké, lehet hogy tényleg valami nagyon csúnyát mondtál, ami után ki kell engesztelni, komolyan bocsánatot kérni.

3. Viszont ez sem ok arra, hogy azzal jön, hogy nem szerelmes és el akar költözni.

4. Ha továbbra is ezt műveli, szerintem ott komolyabb bajok vannak a házassággal.

5. Amíg nem rendeződtek az érzelmek szerintem nem kéne szexelni... Talán így jobban átgondolja ő is, hogy mit szeretne, mi legyen.

okt. 26. 13:01
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Biztos vagy benne, hogy a haverjaihoz ment hétvégente? Jó kifogás lehet, ha másik nő kerül a képbe. Ezért is változhattak meg az érzései. Az, hogy mindennap van szex ne tévesszen meg.
okt. 26. 13:23
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

3

Igen, ez is jó kérdés... Hogy nem-e véletlenül egy havernő van a dologban.

okt. 26. 13:25
 5/16 A kérdező kommentje:
Abban 100%ig biztos vagyok tudom is ,hogy a haverjával volt.
okt. 26. 13:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom...

Ha a beszólásod előtt normális volt, utána meg tapló, akkor lehet mégis nálad van a labda.

Ki kell engesztelni valahogy.

okt. 26. 15:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
100%-ig soha nem lehetsz biztos semmiben. Honnan tudod, hogy ott volt? Ő mondta? A haverja mondta? Bejelentkezett a haverjától? Hidd el, mindenre van megoldás, elég egy jó haver aki falaz mindenben.
okt. 27. 18:33
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen fotókat is láttam.De azóta a helyzet szinte változatlan, azért 20 évet ilyen könnyen eldobni? Folyton azt hajtogatja szeret, de nem ezt mutatja.Nem tudja mit akar.Egyszer ilyen máskor olyan. Szeretem és rohadt tanácstalan vagyok.
okt. 28. 09:31
 9/16 anonim ***** válasza:

8

Fú, hát... Elég fura, hogy még mindig ilyen.

Lehet érdemes egy lépést hátrébb állni. Kicsit lecsendesedni... Szexet is visszább... Aztán kezdeményez érzelmileg, amikor úgy érzi...

okt. 28. 13:52
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

"egymás utáni hétvégén is elment a haverjával )(azt mondtam ha nem kellek neki akkor váljunk el"

Tehát házasok vagytok 14 éve, és csak azért mert két egymást követő hétvégén elment a haverjaival te azt szűrted le, hogy nem kellesz neki, és válást akarsz?

Én ebből azt látom, hogy te iszonyatosan bizonytalan vagy és függsz tőle. Miért mondod neki folyton, hogy szereted? Hogy lásd hogy elismétli-e? Tényleg szeretetből mondod vagy csak meg akarod nyugtatni magad miután elismételte?

Szerintem hagyd élni és vegyél vissza, neked is könnyebb lesz úgy.

okt. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!