Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetesnek vehető ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetesnek vehető ez a reakció?

Figyelt kérdés

Férjemmel 14 éve vagyunk házasok.Van 2 gyermekünk.1 hónapja nagyon megbántottam , (egymás utáni hétvégén is elment a haverjával )(azt mondtam ha nem kellek neki akkor váljunk el.)szóvá is tette hogy mennyire rosszul esett ez neki és hogy dühös ,haragszik. 2napig hozzám se szólt hozzám sem ért. Bocsánatot kértem többször is! Mindig vad szex lett a vége,azt mondja szeret.Nem ezt érzem. 1 hónappal ezelöttig mindig átkarolva aludtunk,mindennap kifejezte hogy tetszem neki.Mindig megsimogatott, átölelt, puszilgatott ,mondta mennyire kíván.

Beszéltünk a megbántásról 2 hete, volt hogy olyanokat mondott hogy a szerelem elmúlik az hazudik aki azt mondja szerelmes,de szeret.Elakart költözni , de direkt nem ment azt mondja.Közömbösséget érzek, nem kérdezi meg hogy vagyok.Mindennap szeretkezünk hol ő kezdeményez hol én.akkor is mondja hogy szeret de csak miután én mondom.Azt érzem nála teljessen elmúlt a szeretet.Van úgy ha alszom érzem hogy hozzám ér de ha megmozdulok elrántja a kezét,ha én fogom meg a kezét azt is viszonozza de csak 2 percig és elfordul. De akkor miért ilyen jó a szex és szinte mindennap?Hogy tudnám vissza hozni a régi énjét?Van esély megmenteni a kapcsolatot?

okt. 26. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A fotók nem jelentenek semmit. Anno engem így csalt meg az élettársam. Azt mondta elutaznak külföldre túrázni a barátaival, és hogy nem mennek nők, mert a Tátra olyan részére mennek ami nehéz útvonal. Én meg persze elhittem. Utólag láttam fotókat is, csupa férfi. Aztán az egyik haver föltette a fb-ra a képeket, és a hülye föltöltött egy olyan képet, amin ott volt az a nő, akivel végül a párom megcsalt azon a kiránduláson. Voltak vagy 15-en és mindenki falazott neki, hogy ott tudjanak enyelegni. Csak az egyikük véletlen elbénázta ezt a képfeltöltést, és ugyan nem emiatt, de később kiderült, hogy ez egy több napos randi volt a részükről.

Persze ez nem jelent semmit, csak azt mondom, hogy tényleg sosem lehet 100% biztos az ember semmiben, mert olyan sztorik vannak, hogy az embernek a füle kettéáll.

N40

okt. 28. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:

11

Jaj, de rémes:(

De a többi 15 gyökér férfi is kiállított egy bizonyítványt magáról.

okt. 28. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Sajnos sokkal többen voltak, mert ez egy sportklub. Több hónap után derült ki, hogy már mindenki tudta, hogy ők összejöttek, de nekem nem szólt senki. Amikor véletlen rájöttem egy csendes vasárnap délután, azt hittem elsüllyedek a szégyentől. Nagyon mérges voltam a társaságra. Utána megkérdeztem azokat akikkel jóba voltam, hogy mégis miért nem szóltak? Miért csináltak hülyét belőlem? Azt mondták, hogy senki nem akart beleavatkozni, mert ez magánügy.

Fura az emberek hozzáállása a dolgokhoz.

okt. 28. 17:54
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Hát igen... nem tudom fordítva mit szóltak volna.

okt. 28. 18:28
 15/16 A kérdező kommentje:

Szörnyű😢

Na igen azért ebben a helyzetben az ember magára marad.

Amíg nem élik át a barátok is.

okt. 28. 19:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy szó mint száz: szerintem lépj hátrébb pár lépést. Ne mutasd ki, hogy fáj ahogy változik, ne mondd neki folyton, hogy szereted. Kicsit legyél olyan "minden mindegy" hozzáállású, ezt érezni fogja. Nem a játszmázás miatt hanem azért, mert neked is könnyebb így, és mert így nem rendeled alá magad neki. Nem éri meg. Csak erre mindig utólag jön rá az ember, hogy bárcsak a méltóságát megőrizte volna, alakuljon bárhogy is a kapcsolat.
okt. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!