Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszéljem le a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a barátomat az oltásról?

Figyelt kérdés
Azt mondja szeretne velem menni nyáron egy jó pár helyre, de ehhez be kell oltassa magát. De én nem akarok oltatni, mert félek hogy meddő leszek, és soha nem lehetne gyerekem a barátomtól. Továbbá az is közrejátszódhat, hogy ha nekünk nem is lenne bajunk az oltástól, az utódnak átadnánk, így a gyerekünk esélyes hogy betegen születne.
2021. máj. 13. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
28%
De mi az hogy a 6 éves lányába tolná ez az ótvar gané? Akkor egyáltalán neki minek lett gyereke, rohadék.
2021. máj. 13. 15:20
 62/72 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdező, és a meddővé tevő oltós cucc, a pasid farkán keresztül mászna beléd, vagy hogy tenne téged meddővé?
2021. máj. 13. 15:22
 63/72 anonim ***** válasza:
100%

#62 Szerintem a megfogalmazás alapján túlzott. Nem is ajánlanak 3 héten belül 2-t beletolni senkibe, nyilván nem tenné meg...

Ha megtenné az tényleg durva lenne. (Amúgy lehet, hogy fognak gyerekek is kapni).

2021. máj. 13. 15:24
 64/72 anonim ***** válasza:
63%
Meddősítő oltás? Küldöm a nejem!
2021. máj. 13. 15:26
 65/72 anonim ***** válasza:
32%
64-es és a lepontozók, akit én rohadéknak minősítettem, az nem a kovid vakcinát, hanem ha lenne egy meddővé tevő vakvina azt oltattná a 6 éves gyerekébe, olvassátok el, mit irt.
2021. máj. 13. 15:27
 66/72 anonim ***** válasza:

Értettem, valószínűleg annyira gondolta komolyan, mint mikor apum azzal fenyegetőzött, hogy lelövi az udvarlóimat, semennyire és a hangnem sem olyan volt, amit bárki komolyan tudott volna venni.

Az, hogy ő duplán lőné be a lányába a meddőségi vakcinát, kb. ennyire vehető komolyan. De az teljesen igaz, hogy lenne rá kereslet.

2021. máj. 13. 15:51
 67/72 anonim ***** válasza:
#66 Amúgy nem pontoztalak le :)
2021. máj. 13. 15:51
 68/72 anonim ***** válasza:
78%

De én nem akarok oltatni, mert félek hogy meddő leszek, és soha nem lehetne gyerekem a barátomtól. - fingod nincs az oltásról, nem tájékozódsz, csak olvasod a sok bulls...tet :D

Szerencsétlen csávó.

Egyébként nyugi, mert kínaival meg orosszal sehová nem fogtok utazni, mert az nem elfogadott az Eu-ban.

2021. máj. 13. 19:01
 69/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat, de van olyan klinika, ahol lombikkal foglalkoznak és már most ki van kötve hogy olyanok mehetnek, akik oltva vannak mert volt már több olyan aki a vírus miatt vetélt el. Ettől függetlenül mindenki eldönti maga, a párod is meg te is hogy akarja e magát oltatni vagy sem. Saját döntés, nem kell és nem is szabad a véleményünket a másikra erőltetni.
2021. máj. 18. 10:36
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg a kötelező oltás, amit születéskor mindenki megkap. Ha azok nem okoznak meddőséget, miért lenne más a covid elleni oltás?

Hogyha mélyebben érdeklődsz az oltások iránt, érdemes virológust megkérdezni és angol publikációkat olvasni, ne egy ismeretlen ember facebook posztjaiból tanulj!

Az oltás nem okoz meddőséget, nem írja át a DNS-ed, csak pár napig lesz pár kellemetlen tüneted (hőemelkedés, izomfájdalom, stb), amik 2 héten belül teljesen elmúlnak, cserébe ha második oltás után elkapod a covid-ot meg sem érzed, avagy eredményesen, szövődményektől mentesen meggyógyulsz.

2021. máj. 18. 14:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!