Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszéljem le a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a barátomat az oltásról?

Figyelt kérdés
Azt mondja szeretne velem menni nyáron egy jó pár helyre, de ehhez be kell oltassa magát. De én nem akarok oltatni, mert félek hogy meddő leszek, és soha nem lehetne gyerekem a barátomtól. Továbbá az is közrejátszódhat, hogy ha nekünk nem is lenne bajunk az oltástól, az utódnak átadnánk, így a gyerekünk esélyes hogy betegen születne.
2021. máj. 13. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
90%
Az én 30 éves munkatársam három hétig volt lélegeztetőgépen. Egyébként meg kell nézni facebookon bármelyik cikk alatti komment szekciót. Konkrétan a legelborultabb fejűek hangoztatják, hogy az oltástól meghalsz, meg meddő leszel.
2021. máj. 13. 13:03
 32/72 anonim ***** válasza:
89%

Álljatok már le ezzel az “alá kell írnod, hogy te vállalod a mellékhatásokat” kamu szöveg terjesztésével, NINCS ilyen papír. Honnan is tudnád, ha nem voltál oltatni? Beleegyező nyilatkozatot kell csak aláírni, ez annyit jelent, hogy hozzájárulsz ahhoz, hogy beszúrja neked. Semmi más nincs a papírra írva(csak be kell ikszelgetned, hogy milyen betegségeid vannak). Műtétek előtt is mindig alá kell íratni ilyet, hogy utólag ne pereskedjenek az emberek olyan ürüggyel, hogy “dehát én nem egyeztem bele!”

2021. máj. 13. 13:03
 33/72 anonim ***** válasza:
76%

#23 Kérdés, hogy következő félévben sem lesz-e bajotok. Ha minden évben 2x elkapod, és 3% köré teszik a halálozási rátát. Az azt jelenti, hogy félévente 97% a valószínűsége, hogy túléled.

Az egy év alatt 0.97*0.97, hogy egyik félévben elkapottba sem halsz bele (94%).

Hogy négy alkalommal (két év) nem halsz bele: 88%

Hogy hat alkalommal (három év) nem halsz bele: 83%

Hogy (öt év alatt) 10 alkalommal nem halsz bele: 0.737%. Ez több, mint 26%-os halálozási ráta.

Ha influenzával számolsz (0.1-0.5%), akkor ez öt év alatt (tízszer kapod el) az 0,995 vagy 0,999 a tizediken, hogy túléled, vagyis 0,95-0,99%, a túlélési ráta, vagyis a halálozási ráta 1-5% közé esik 26% helyett.

Persze itt egymástól függetlennek tekintettem az eseményeket ami nem tudjuk, hogy mennyire jó közelítés. Elvileg lehet, hogyha elégszer elkapod, akkor immunisabb leszel és csökken a halálozási ráta, de az is lehet, hogy agresszívabb mutánsok lesznek és nőni fog.

De minden esetre azért nem érdemes azzal dobálózni, hogy túléltétek, mert most 100 ismerősödből 3 halt bele. Öt év alatt ez a szám 26 lehet.

2021. máj. 13. 13:04
 34/72 anonim ***** válasza:
77%

"Annyi fiatal 29-es amennyi meghal a virustol, annyi meghal az oltástól is."

Aha, na erről elolvasnék egy HITELES forrást. Nem az eltitkoltigazságok.blog.hu meg alfahirek.hu-t

2021. máj. 13. 13:05
 35/72 anonim ***** válasza:
0%
32-es az én ismerőseimet meg lefertőzték az oltottak. Ma is vannak lélegeztetőgépen olyanok akiket oltottak, sokan meg is haltak utána, olvasni kéne kommenteket, akik irjak igy vesztettek el szeretteiket, ja hogy nem. Hiteles ez neked? Akkor mivel legyen nekem hitelesebb a te szavad a 30 éves munkatarsadról?
2021. máj. 13. 13:06
 36/72 anonim ***** válasza:
20%
2021. máj. 13. 13:06
 37/72 anonim ***** válasza:
86%
Hú, az ilyen ostoba emberektől mint te, oltalmazzon az ég!
2021. máj. 13. 13:08
 38/72 anonim ***** válasza:
0%
35-s honnan szerezek neked statisztikát, amikor nincs róla statisztika? Szerinted miert nincs? 🤡
2021. máj. 13. 13:09
 39/72 anonim ***** válasza:
79%
A képedre pedig reagálva: össze sem jönnék olyan primitív emberrel, akit kérlelni kell, hogy beoltassa magát.
2021. máj. 13. 13:10
 40/72 anonim ***** válasza:
0%
Te ugye fizetett, DK-s troll vagy?
2021. máj. 13. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!