Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszéljem le a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a barátomat az oltásról?

Figyelt kérdés
Azt mondja szeretne velem menni nyáron egy jó pár helyre, de ehhez be kell oltassa magát. De én nem akarok oltatni, mert félek hogy meddő leszek, és soha nem lehetne gyerekem a barátomtól. Továbbá az is közrejátszódhat, hogy ha nekünk nem is lenne bajunk az oltástól, az utódnak átadnánk, így a gyerekünk esélyes hogy betegen születne.
2021. máj. 13. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
88%

Az oltás nem arra garancia , hogy nem fogod elkapni.... nyilván kisebb valószínűséggel kapod el, de azt jelenti, ha elkapod, kisebb valószínűséggel kerülsz kórházba / súlyos esetben lélegeztetőgépre.... nekem két hónapja mondta egy ismerős, ő volt kórházban és ne akarjunk oda kerülni... mindegy mi, ha a marsról hozzák , de akkor is adják be...

Bár ezzel az egésszel úgy vagyok, mindenki saját döntése beadatja e, ha elpatkol mert gyökér volt az nem érdekel.... rám nincs hatással... de ha megint jönnek a gyökerek miatt a korlátozások az igen és nem akarok megint bezárva lenni a 4 fal közé

2021. máj. 13. 13:11
 42/72 anonim ***** válasza:
0%
A kepet nem én küldtem, a többi komment az enyém. Barátnőm is oltat, szoval nálunk nincs ebből vita. Kivéve az hogy engem raakar eroszakolni az osszes ilyen ismerős, meg a kormány, és zsaroltok, mocsok egy banda ti vagytok, nem mi.
2021. máj. 13. 13:12
 43/72 anonim ***** válasza:
29%
41-es utálom Gyurcsányt
2021. máj. 13. 13:13
 44/72 anonim ***** válasza:
27%
Na jó, én offolom ezt a kérdést, mert elsorvad az agyam tőled. Ne szaporodj, könyörögve kérlek! Nem hiszem el, hogy az ilyeneket nem lehet elszeparálni a normális emberektől. Nagyon remélem, hogy amint lejár a védettségi igazolásod (merthogy az le fog járni;)) a 4 fal közül ki sem engednek!
2021. máj. 13. 13:13
 45/72 anonim ***** válasza:
100%

Csak azoknak a NŐKNEK nem szabad/nem ajánlott beoltatni magukat, akik A KÖVETKEZŐ PÁR HÓNAPBAN szeretnének teherbe esni, esetleg akik veszélyeztetett terhesek (ezt ORVOSOKTÓL hallottam, nem random kanapévirológusoktól).

Nem okoz hosszútávú meddőséget, ezt a butaságot felejtsük el, a párodat meg pláne semmi okod és semmi jogos lebeszélni arról, hogy beoltassa magát. Mit gondolsz, ha elkapjátok a covidot, és súlyos szövődményei lesznek, akkor nagyobb eséllyel fog összejönni a baba? Ne bohóckodjunk.

2021. máj. 13. 13:14
 46/72 anonim ***** válasza:
0%
És ki akarja megint a másikat emberi jogaitol megfosztani, ki is a fasiszta, melyik oldal 45-s? Én ahogy egyik kommentemben is irtam, nincs bajom az idősek oltasaval, fiataloknál viszont aki nem beteg, az birka, ez tény mert a kartya miatt bedől a zsarolásnak. Az hogy valaki birka az ő baja, de az ilyen fasiszta birka mint te az én bajom is, kell egyfajta ellenálást képezni, ilyen kirekeszto, fasisztoid, antiliberalis emberek ellen.
2021. máj. 13. 13:17
 47/72 anonim ***** válasza:
30%
Meddőség nem az én kommentem, 23-as az első kommentem, én ilyet nem állítottam.
2021. máj. 13. 13:19
 48/72 anonim ***** válasza:
100%

#47 Érdekes kérdés, hogy ki szerint mi fér bele a másik veszélyeztetésébe az egyik ember szabadságáért.

De nem ítélnék el bàrkit azért, mert ezt szeretné, hiszen ugyanezt tesszük, mikor a gyilkosságért/testi sértésért börtönbe zárunk valakit.

Ugyanezt tesszük, mikor tiltjuk a dohànyzàst, hogy a másik ne betegedjen meg.

Ugyanezt tesszük, mikor szabàlyokat hozunk a forgalomban.

De nyilván érdemes elérni egy társadalmi konszenzust. Az látszik, hogy a lakosság kb. fele nem akarja oltatni magát a másik fele meg mindenkit kötelezne. Ilyen helyzetben nagyon nehéz megállapítani, hogy ki a többség vagy olyan megoldást találni, ami mindenkinek jó.

2021. máj. 13. 13:25
 49/72 anonim ***** válasza:
8%
És attól hogy elmondtam a véleményemet, én felőlem bárki oltathassa magát, ő döntése, de véleményszabadsag ugye, azt viszont tisztába kéne tenni, hogy az meg az én döntésem hogy én mit csinalok magammal, krvara elege van az oltatlanoknak abból hogy ti belepofaztok az életünkbe. Ti védettek vagytok, tőlünk nem lesz bajotok ugye, ha nekünk bajunk lesz, az meg a mi bajunk. A diszkriminációt azonnali hatállyal megkell szüntetni, mint ahogy azt tették Floridaban is.
2021. máj. 13. 13:28
 50/72 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Az ő teste, az ő döntése. Ugyanúgy, ahogy a te döntésed, hogy te nem kéred az oltást. Jogodban áll, ahogy az ő jogában áll kérni.

Egyébként a Covid betegség is okozhat meddőséget, és a sokáig szedett fogamzásgátló is. (Mármint akkor sem esel teherbe, mikor már NEM szeded.) Sőt, a mozgásszegény életmód, rossz táplálkozás, lelki problémák szintén. Akkor miért csak az oltás a baj?

2021. máj. 13. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!