Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy beszéljem rá a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem rá a barátomat, hogy ne egyen húsokat?

Figyelt kérdés
Egy vegetáriánus lány vagyok, a barátom pedig nagy húsevő. Szeretném ha ezen változtatna de nem igazán akarja meghallgatni amit mondok neki. Mindig azzal jön, hogy ő salátával meg ilyen köretekkel, zöldségekkel nem tud jól lakni, azt egyék a nyulak. Érdekes én mindig jól tudok lakni salátával is -.-.

2015. ápr. 5. 10:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Sehogy. Ő talán rá tudna téged beszélni a húsevésre?
2015. ápr. 5. 10:30
 2/29 anonim ***** válasza:
50%
A hús fontos az emberi szervezetnek, egyes esszenciális nyomelemeket, vagy pl. a B12 vitamint is csak húsok fogyasztásával lehet bevinni, pótolni. Ne akard lebeszélni róla, mert esélytelen. Hadd döntse már el, mit akar enni, gondolom ő sem akar rákényszeríteni arra, hogy húst is egyél.
2015. ápr. 5. 10:31
 3/29 anonim ***** válasza:
46%
Na jó, de azért a sperma kitermelése nem egyszerű feladat. Neked ilyenre nincs szükséged.
2015. ápr. 5. 10:32
 4/29 anonim ***** válasza:
78%
Sehogy, ne akard megváltoztani!
2015. ápr. 5. 10:32
 5/29 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ne erőltesd. Én sem barnék nyúltápon élni.
2015. ápr. 5. 10:33
 6/29 anonim ***** válasza:
37%

Pedig neki van igaza!

Ugyanis bizonyos alapvető tápanyagokat csak a húsban találsz meg, a zöldségekben nem, így nem mondom, hogy ne lehetnél te is egészséges azzal, hogy nem fogyasztasz húst, de bizonyos alapvető tápanyagoktól megfosztod a szervezetedet, amire meg szükség lenne!

Arról nem is beszélve, hogy egy férfi, aki esetleg fizikai munkát végez, annak édes kevés a zöldség, persze, jól lehet vele lakni, ha sokat eszik belőle, de nem fog egész napra energiát adni neki, kidől, mint egy fa!

És a legjobban azzal nem értek egyet, hogy miért nem tudod elfogadni, hogy ő máshogyan táplálkozik, mint te! Szerintem baromira nem kéne beleszólnod és a saját képedre formálnod őt!

Mit szólnál hozzá, ha mostantól ő mondaná meg neked, hogy márpedig igen is egyél húst! Lehet, neked sem tetszene és nem kezdenél el húst enni!

Próbálj meg egy napot nyáron napszámba kapálni egy tál salátával! Szerintem délben fel sem bírnál kelni, úgy kidöglenél...

2015. ápr. 5. 10:33
 7/29 anonim ***** válasza:
27%
Inkább neki kellene rábeszélnie téged, hogy egyél húst. Vegetáriánusnak lenni az egyik legegészségtelenebb dolog, amit az ember elkövethet maga ellen.
2015. ápr. 5. 10:35
 8/29 anonim ***** válasza:
29%
Ő rá tud beszélni arra hogy mostantól kézen állva közlekedj?
2015. ápr. 5. 10:37
 9/29 anonim ***** válasza:
12%
A növényeket meg a vizet egyék az állatok.
2015. ápr. 5. 10:40
 10/29 anonim ***** válasza:
50%

sehogy, ő is tiszteletben tartja hogy te nem eszel húst

ha ő szereti, had egye

2015. ápr. 5. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!