Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem rá a barátomat, hogy ne egyen húsokat?
Figyelt kérdés
Egy vegetáriánus lány vagyok, a barátom pedig nagy húsevő. Szeretném ha ezen változtatna de nem igazán akarja meghallgatni amit mondok neki. Mindig azzal jön, hogy ő salátával meg ilyen köretekkel, zöldségekkel nem tud jól lakni, azt egyék a nyulak. Érdekes én mindig jól tudok lakni salátával is -.-.2015. ápr. 5. 10:29
21/29 anonim válasza:
ne akarj már belőle is gyökeret csinálni, elég ha te az vagy
22/29 anonim válasza:
Na igen a vegetäriänus ës vegän ëtrend nagyon egëszsëgtelen. Egyre több hazai ës külföldi sportoló, olimpikon erre a pëlda. Cëlba szëdelegnek a gyengesëgtől :-D
23/29 anonim válasza:
Miért nem keresel magadhoz illőt?
24/29 anonim válasza:
Inkább ne tedd, ne beszéld le erről. Ez az ő saját döntése, hogy milyen életmódot folytat. Ha valami káros szenvedélye lenne, akkor még talán meg lehetne érteni. De ha szereti, had egyen húst.Ebben különböztök, de el kell fogadni egymás szokásait, szóval ebben szerintem ne változtasd meg :)
25/29 anonim válasza:
Ha tôlem ilyet kérne a párom, elôször kinevetném.
Majd próbálnám neki megmagyarazáni, miért nem fogok változtatni.
De ha még ezek után is ragaszkodna hozzá, szakítanék vele, mert rájönnék, nem illünk össze.
26/29 anonim válasza:
Vegetáriánusként én is azt vallom, hogy erre a döntésre neki, magától kell eljutnia, nem szabad ráerőltetni, kényszeríteni. Kényeztesd inkább a legfinomabb, az ízlésének megfelelő vega ételekkel! Ha nyitott rá, beszélgess vele a dolog etikai oldaláról! Tanulmányozzátok a buddhista és hinduista, valamint európai ide vonatkozó tanításokat.
27/29 anonim válasza:
Istenem ezek növényeken élnek egész életükbe.Mi meg 3-an megettünk 1,5kg főző kolbászt reggelire.
28/29 anonim válasza:
Arra büszke lehetsz hogy fél kg lecsókolbàszt eszel reggelire + család többi tagja is. Szinte látlak magam előtt csini lehetsz :-D :-D
29/29 anonim válasza:
20#: :D :D :D (Igazán sajnálom, hogy 0%os a válaszod, egyeseknek itt nagyon nincs humorérzéke, mindenesetre én nagyon jót nevettem :D )
Kérdező: ha ő sem erőltet arra, hogy húst egyél, akkor te miért teszed...? Mindenki egye azt, amit szeretne és ami jól esik neki, és mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Gondolom, nem kér meg, hogy ebédre belezz ki és készíts elő egy egész csirkét, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!