Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszéljem le a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a barátomat az oltásról?

Figyelt kérdés
Azt mondja szeretne velem menni nyáron egy jó pár helyre, de ehhez be kell oltassa magát. De én nem akarok oltatni, mert félek hogy meddő leszek, és soha nem lehetne gyerekem a barátomtól. Továbbá az is közrejátszódhat, hogy ha nekünk nem is lenne bajunk az oltástól, az utódnak átadnánk, így a gyerekünk esélyes hogy betegen születne.
2021. máj. 13. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
72%

Ugye ez kamu?

Ugye nem ennyire sötét vagy?

Én a barátod helyett beoltatnám magam, és megmondanám, hogy idióta helyett egy normálisan gondolkodó nőt keresek magamnak.

2021. máj. 13. 09:51
 2/72 anonim ***** válasza:
94%
Akkor ne oltasd be magad, de szerintem beleszólásod nincs sok, hogy a párod beoltassa-e magát. Nem az ördögtől való dolog ez.
2021. máj. 13. 09:52
 3/72 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk is anyám ezt az ostobaságot nyomta, hogy ne oltassam be magam, ha akarok még gyereket. Ez jó nagy hülyeség.

A 60 éves, túlsúlyos, cukorbeteg apámat is lebeszélte az oltásról. Remélem apa sosem kapja el a vírust és nem hal bele anya hülyesége miatt.

2021. máj. 13. 09:59
 4/72 anonim ***** válasza:
22%

En is ismerek gyerekvállalokat, akik csak gyerek utan fogják beoltatni magukat, es nem hülyék, mert vezeto pozicioban visznek cégeket akikrol irtam.

Azert egy gyerek elete egeszsege tenyleg nem vicc..

2021. máj. 13. 10:01
 5/72 Lazy Lover ***** válasza:
23%
Ott az antigén teszt 4 hónapig érvényes csináltassatok olyat
2021. máj. 13. 10:05
 6/72 anonim ***** válasza:
39%
Milyen jó, mi párommal egyikünk se akar oltást. Mondjuk nem a gyerek miatt, egyszerűen nincs kellően vizsgálva az oltás hosszútávú hatása. Inkább nem utazunk.
2021. máj. 13. 10:08
 7/72 anonim ***** válasza:
91%
4. De, a gazdag, magas pozícióban lévő emberek közt is lehetnek hülyék. Miért ne lennének? Az intelligencia nem áll ezzel arányosságban. Múltkor a legjobb barátom apja (aki banki középvezető) elvitt minket egy százmilliomos vállalkozó ismerőse balatoni nyaralójába hogy segítsünk valamiben ott a ház körül. Mindkét ember elég gazdag, jómódú, sokra vitték az életben, az egyiknek cége van, a másik középvezető. Erre az asztalnál végig csak összeesküvés elméletekről beszélgettek, nem viccelek. UFO-król, meg ilyen egyszerűbbekről, honnan jön a vírus, ilyesmik. Az hogy valakinek van pénze, vagy magas pozícióban van semmit nem jelent.
2021. máj. 13. 10:11
 8/72 anonim ***** válasza:
67%

Azt tudod, hogy az oltástól meddőség valószínűsége kisebb, mint a covid vírus utáni meddőség. Csak mivel a covid egy éve van velünk, ezért még nem látszik, hogy utána hányan lettek meddők. Egyelőre csak a poszt covid traumákat találták meg, de simán lehet, hogy 5 éven belül mindenki belehal a covidba, aki most elkapta, vagy rengeteg meddő lesz (bár a valószínűsége elég alacsony, még mindig magasabb, mint az oltások többsége esetén).

Ha nem bízol az oltásokban, akkor oltass a kínai vakcinával, azt a technológiát 50 éve használják és látszik, hogy nincs komoly mellékhatása.

A szputnyiknak és az astrazenecanak 8 évre előre ismerjük a mellékhatásait.

A pfizert, modernát nem ajánlom, ha nem akarsz kisérleti nyúl lenni.

2021. máj. 13. 10:15
 9/72 anonim ***** válasza:
97%

Oltásellenesek a párkapcsolati problémák csoportban :D

Én már be vagyok oltatva érzem is hogy az 5G aktiválta a chipet amit az oltással beadtak :D már magától kapcsolódik a wifire

2021. máj. 13. 10:15
 10/72 anonim ***** válasza:
62%
Külföldi, szakmai portálokról tájékozódjatok, utána látni fogjátok, hogy alaptalan a félelmed.
2021. máj. 13. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!