Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszéljem le a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a barátomat az oltásról?

Figyelt kérdés
Azt mondja szeretne velem menni nyáron egy jó pár helyre, de ehhez be kell oltassa magát. De én nem akarok oltatni, mert félek hogy meddő leszek, és soha nem lehetne gyerekem a barátomtól. Továbbá az is közrejátszódhat, hogy ha nekünk nem is lenne bajunk az oltástól, az utódnak átadnánk, így a gyerekünk esélyes hogy betegen születne.
2021. máj. 13. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:

[link]

Egy példa ahonnan olvastam a meddőségről, és nem én találtam ki. Covidos még sosem voltam, és fogamzásgátlót sem szedek.

2021. máj. 13. 13:44
 52/72 anonim ***** válasza:
0%
Most olvasom, oltani fogják a 6 honaposnál idősebb gyerekeket is, legalábbis tesztfázisban van, ezt magyarázzátok ki nekem, hogy a gyerekekre végképp nem veszélyes vírus elleni oltás nem a profit miatt van. Az egész a profit miatt van 🤡
2021. máj. 13. 13:44
 53/72 anonim ***** válasza:
100%
#53 : [link]
2021. máj. 13. 13:55
 54/72 anonim ***** válasza:
89%
Jaja, femcafe az olyan szakértői oldalnak néz ki :D
2021. máj. 13. 13:59
 55/72 anonim ***** válasza:
0%

Amíg az emberek nem lesznek hitelesen minden irányból, függetlenül tajekoztatva a virusrol es az oltásról addig maradnak olyan szkeptikusok mint én meg a kérdező.

Ahhoz hogy én oltassam magam olyan hiteles statisztikákat szeretnék látni, mint hogy ténylegesen mennyien haltak meg a virustol, az oltástól mennyien betegedtek le közvetlen vagy a környezetben, az intenziven mennyien vannak most beoltva, melyik korosztályt veszélyezteti a virus és az oltás leginkább. Milyen mellékhatásai vannak egyiknek és másiknak. Hosszútávút is szeretném tudni. A lockdown országokhoz képest a szabad orszagokban mennyivel rosszabb a járványügyi statisztika.

Ha ezek a hiteles statisztikak elbillentenek a vakcina irányába, eskü beadom, de nem látok rá a közel jövőben esélyt.

Az itteni turbóvakcinások azért nem hitelesek, mert ők oltották be magukat elsőnek a h1n1 ellen, ami hivatalosan is kamu volt.

2021. máj. 13. 14:21
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

#52 Ez pont az ellenkezőjét írja :

"Michael Yaedonra nem ismernek rá korábbi Pfizer-es kollégái (saját megjegyzés:

amúgy 2011-ben lépett ki), pedig sokan több éven át dolgoztak vele napi szinten. Régen egy intelligens férfi volt, akinek minden állítása mögött tartalom és bizonyítékok álltak, most azonban csak dobálózik az álhírekkel, melyeket semmi nem bizonyít, ezt pedig korábban mélyen megvetette. A Pfizer szóvivője nem kommentálta túl alaposan a rágalmazó kijelentéseket, hiszen úgy érzik, nincs min vitázni, mivel Yaedon soha nem hozott nyilvánosságra semmilyen bizonyítékot, amely alátámasztaná, hogy a vakcina meddőséget okoz.

Michael Yaedon a Lockdown Sceptics, azaz a lezárás szkeptikusok nevű portálon is rendszeresen bejegyzéseket tett közzé, itt is megvezetve a látogatókat. Az első Angliában lezajlott hullám után azt írta, nem jön második. Természetesen jött, az ex alelnök tévedett. Ezt követően 32 perces filmben győzködte a felhasználókat, hogy a pandémiának vége, pedig akkor még álmunkban nem gondoltuk volna a második hullámot sem, nem hogy a még több áldozattal és még brutálisabb mutánsokkal érkező harmadikat sem."

2021. máj. 13. 14:29
 57/72 anonim ***** válasza:
32%
Szerintetek ha létezne 1-2 oltásos, véglegesen meddővé tévő oltás, akkor már nem lehetne kapni a patikában 19999 forintos áron, receptre? Mekkora üzlet lenne ez a cégnek. Én a 6 éves lányomba már tolnám is, kettőt!
2021. máj. 13. 14:48
 58/72 anonim ***** válasza:
94%
Krisztusom😅 Miert van veled egyáltalán a barátod ha ilyen sötét vagy??
2021. máj. 13. 14:56
 59/72 anonim ***** válasza:
0%
58-as rohadék
2021. máj. 13. 15:07
 60/72 anonim ***** válasza:
100%
#60 De van benne igazság, hogy sokan ilyet is keresnének.
2021. máj. 13. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!