Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszéljem le a barátoma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a barátomat az oltásról?

Figyelt kérdés
Azt mondja szeretne velem menni nyáron egy jó pár helyre, de ehhez be kell oltassa magát. De én nem akarok oltatni, mert félek hogy meddő leszek, és soha nem lehetne gyerekem a barátomtól. Továbbá az is közrejátszódhat, hogy ha nekünk nem is lenne bajunk az oltástól, az utódnak átadnánk, így a gyerekünk esélyes hogy betegen születne.
2021. máj. 13. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
68%
Honnan jött egyébként ez a meddőséget okoz teória? Van ennek valami tudományos háttere is, vagy ez is csak olyan spekuláció, mint az, hogy van-e élet a Marson?
2021. máj. 13. 11:33
 22/72 anonim ***** válasza:
14%

[link]

És még mi fog kiderülni... Oltassa magát a sok fosos, nevetséges hogy a fiatalokat is ráerőltetik erre a szarra, én tulvagyok rajta és az egesz csaladom, idősek is és élnek. Sok birka (fiatal) .

2021. máj. 13. 12:32
 23/72 anonim ***** válasza:
15%
Akit pedig oltattak ismerősök közül több mellékhatást produkaltak, rosszabbul érezték magukat, mint azok akik atestek rajta.
2021. máj. 13. 12:34
 24/72 anonim ***** válasza:
91%

"Jelenleg nincs ok aggodalomra. Egyrészt a tanulmány jelenleg még lektorálás alatt áll, tehát független források nem erősítették meg a benne leírt eredményeket, másrészt a vírus által kiváltott citokinválasz csökkentése nem feltétlenül baj, mivel pontosan ez okozza a legnagyobb károkat a koronavírus-fertőzés során. A vakcina adása továbbra is javasolt, a fertőzést és az általa okozott szövődményeket kitűnő arányban előzi meg, és jelenleg ez az egyetlen módja a járvánnyal történő leszámolásnak. "

Olvasni azért nem ártana megtanulni.

2021. máj. 13. 12:36
 25/72 anonim ***** válasza:
0%
25-s maradjunk annyiban hogy még mindig nem tudnak semmit, amikor beoltatod magadat, vállalnod kell érte a felelősséget, alá kell írnod. Az oltakozast megertem az időseknél, de fiatalok akiknek semmi baja nem lenne a virustol, mind birkák és csak az igazolványért csinálják, vagy félnek is, akkor mégnagyobb birkák.
2021. máj. 13. 12:45
 26/72 anonim ***** válasza:
84%
Az mRNS vakcinákat konkrétan 10 éve fejleszitk, úgyhogy az nettó hülyeség, hogy nem tudnak róla semmit. Nyilván a beoltott 4,4 millió ember meg fog halni tőle, csak ti, a bölcs, megvilágosult kiválasztottak maradtok életben, és túlélő kolóniákat fogtok alapítani.
2021. máj. 13. 12:50
 27/72 anonim ***** válasza:
12%

27-es mert nyilvan a többségében egészséges oltatlanok megfognak halni és ti oltottak túlélő kolóniákat hoztok létre. 😅

Szerintem hadd tudjam már jobban hogy milyen is az a kovid egy fiatalnak, én aki atestem, mint te... 😅

Tudod mit nem értek viszont?

Miért halnak meg még annyian ha bevannak oltva az idősek 90%? Azt Ne mond hogy mar a 20-asok halnak meg...

2021. máj. 13. 12:58
 28/72 anonim ***** válasza:
83%

23-24-26 nem tudom ti ugyanazok vagytok e , de hogy akkora marhaságot hordtok össze mint a ház az biztos. Nyilván itt mindenki a virológia nemzetközileg elismert hírneves szakértője közületek ugye :D

A mellékhatásokról annyit, hogy azt talán balszerencsés esetben érzed 2 napig :D a koronavírusnak magának meg van egy egész kelletlen mellékhatása , balszerencsés esetben meg is halhatsz benne.... hmmm szóval fejfájás 2 napig vs belehalni :D Teljesen jogos, hulljon a férgese :D

Az meg hogy a fiatalokat nem érinti nettó baromság megint.... pont itt kommentelte valaki, hogy 30 éves ismerőse halt meg benne, vagy az már a nyugger kategória?

2021. máj. 13. 12:59
 29/72 anonim ***** válasza:
100%

28 az , hogy te átestél a víruson szerencsésen, nem jelenti azt, hogy mindenkin bármi tünet nélkül végig megy.... nagyon nem...

Ad2 kérdésedre válaszoljak, képzeld jött ki statisztika egy két hónapja, hogy végeztek anno az idősek oltásával úgy ahogy, a halálozások meg eltolódtak az egyel fiatalabb korosztály felé....

2021. máj. 13. 13:01
 30/72 anonim ***** válasza:
0%

Annyi fiatal 29-es amennyi meghal a virustol, annyi meghal az oltástól is.

Egyébként nyilvan te is szakértő vagy ugye, csak az oltatlanok a hülyék, de arra nem venned a faradtsagot hogy a másik oldalt is meghalgasd, ahol ugyanugy vannak szakértők, csak ezek a vélemények elvannak nyomva, nem szalonkepesek a mediaban, attól még nem mindenki van a pártotokon az orvosok között sem.

2021. máj. 13. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!