Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság ha a barátomat megkérem, hogy ne beszéljen az egyik lányhaverjával?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom hogy lányhaver DE! Most vagyunk 1év és 8 hónapja együtt a barátommal és amikor még körülbelül 2 hónaposak voltunk, úgy beszélgetett ezzel a csajjal a barátom mint valami puszipajtással : szivecske stb. Akkor persze kiakadtam, elvileg azóta nem beszéltek. A napokban ráírt ez a csaj a barátomra hogy mióta megvagyok én neki azóta leszarja stb. És a csajnak van barátja!És a barátom szeretne ugyan úgy beszélgetni vele, és nem tudom hogy hagyjam-e. Egy kétségbeesett 18 éves lány.2017. márc. 5. 21:42
1/9 anonim válasza:
De akkor cserébe ő is "letilthat" téged az egyik férfihaverodból. Így fair, így egál.
3/9 A kérdező kommentje:
Én csak megkérdeztem normálisan. Ő amúgy erről semmit sem tud. Egy szòt sem mondtam neki mi bánt.
2017. márc. 5. 21:58
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ilyen fiùhaverom, akivel ilyen jò viszonyba lennék :)
2017. márc. 5. 22:04
5/9 anonim válasza:
#4 de neki van lányhaverja, csaknem 20 éve ismer, miközben ti 2 éve sem vagytok együtt. Nem várhatod el, hogy hanyagolja!
7/9 anonim válasza:
Azt a részt most hagyjuk, hogy a párod még nem a tulajdonod - ezt elmondták/elmondja mindenki.
A baráti köre az ő szociális vagyona. Általuk lett olyan az az ember, amilyennek szereted. És sosem tudhatod, hogy arra a vagyonra mikor lesz szükség, mikor jön jól és mit nyer vele.
Ha csorbítod ezt a vagyont, ő - és általa te - lesz kevesebb/kevesebbek.
8/9 anonim válasza:
ha az én barátnőm lennél és meg akarnád mondani kivel álljak szóba tuti kidobnálak ne haragudj de mi jogon akarod megszabni hogy kivel álljak szóba
9/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam meg neki hogy ne beszèljen vele,semmit sem tud erről. Csak nekem rosszul esik. Ennyi
2017. márc. 6. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!